Nytt tap for Vipers i Champions League – Norsk Topphåndball

Nytt tap for Vipers i Champions League

I andre kamp mot FTC-Rail Cargo fikk Vipers også sitt andre tap i mesterligaen. Kampen endte 26-31.

Etter lørdagens tap mot FTC-Rail Cargo var det nok et revansjelystent Vipers som gikk på banen i Elek Guyla Arena i Budapest. Forrige oppgjøre endte med et tomåls-tap for de rosakledde jentene.

I første omgang brukte Vipers mye tid på å få løsnet knutene i angrepsspillet. Over ti minutter inn i omgangen hadde Vipers kun satt tre mål i nettmaskene til FTC. Laget fra Kristiansand var heldige i en periode hvor de har to utvisninger, for FTC bommet både på straffe og på skudd på åpent mål.

Etter omtrent halvspilt omgang løsnet det litt opp i angrep og forsvar for Vipers, men det holdt ikke helt inn til pause. Kun fire spillere satte ballen i nettmaskene før pause. Vipers gikk i garderoben fire mål bak med stillingen 11-15, som er ett mål merr enn lørdagens kamp hvor Vipers lå tre bak til pause.

De rosakledde startet andre omgang som de avsluttet første, men de blir felt av flere tekniske feil. Etter halvspilt omgang hadde FTC økt ledelsen fra fire til seks mål, og gjorde oppgaven til Vipers enda vanskeligere.

Vipers hang på mot slutten og flere spillere fikk meldt seg på scoringslisten, men det holdt ikke hele veien inn. Det ungarske laget slår Vipers 26-31.

Vipers har flere kamper kommende denne uken, etter flere av de ble utsatt på grunn av korona. Neste kamp spilles onsdag 10.02 kl 18:45 mot Rostov-Don.