Svensk landslagsspiller til Storhamar

Tekst: tove/Storhamar

Det er med stor glede Storhamar i dag kan presentere Cassandra Tollbring som ny Storhamar-spiller. Cassandra er født i 1993, og har etter hvert fått god erfaring på toppnivå. Hun har spilt i svensk eliteserie og samtidig erfaring med europacupspill. Hun kommer opprinnelig fra Rimbo HK, men forlot moderklubben til fordel for Team Eslöfs i 2012. Sommeren 2014 gikk ferden videre til H65 Höör der hun fikk med seg SM-gull og sølv i Challenge cup i 2017. Foran sesongen 2017/18 skrev hun under for Larvik, og fikk èn sesong der før en korsbåndsskade sommeren 2018 satte henne på sidelinjen det neste året. Den siste sesongen har hun spilt for det franske laget Bourg de Peage, før hun nå altså har valgt å skrive en toårskontrakt med Storhamar Håndball Elite.

Før sin korsbåndsskade var hun nettopp tatt ut i den svenske landslagstroppen, og hun kjempet seg tilbake i diskusjonen før VM i 2019. Da ble hun tatt ut i bruttotroppen, men kom ikke med til selve mesterskapet.

Kenneth Gabrielsen sier til Hamar Arbeiderblad at han er svært fornøyd med signeringen. Han beskriver Tollbring som en svært god spiller. Han trekker frem at hun har spilt Champions League, og fikk verdifull erfaring i Frankrike. Hun har et voldsomt vinnerinstinkt, i tillegg er hun håndballsmart fortsetter Gabrielsen til HA. Cassandra er gjennombruddshissig og en litt uortodoks spiller med flere skuddvarianter. Vi får en ny dimensjon inn i laget med henne avslutter han.

Hamar Arbeiderblad har også tatt en prat med Cassandra som sier hun er glad for å være i Hamar. «Jeg ønsket meg tilbake til det nordiske både på og utenfor banen. Norge er en god håndballnasjon og da Storhamar tok kontakt hørtes det veldig spennende ut.» Hun setter pris på at Storhamar er offensive og ønsker å utfordre Vipers. Hun nevner, som Kenneth at hun har et stort vinnerinstinkt. HA skriver videre at hun er glad i å spille opp andre, i tillegg til å ha et godt skudd selv.

Vi gleder oss over at Cassandra har valgt Storhamar Håndball Elite og ser frem til å se henne i Boligpartner Arena de kommende sesongene.

https://www.h-a.no/2020/sport/storhamar-henter-svensk-landslagsspiller/