Ny spennende spiller i stallen til Storhamar

Foto: Stian B. Høgsveen

18. juni 2021

En av de nye, unge spillerne som kommer inn i troppen før årets sesong er Monika Høistad Bruce. Lillehammerjenta, som er født i 2001, er både tøff i hodet og i kroppen. Hun har virkelig tatt opp hansken i møte med et høyere nivå enn hun tidligere har spilt på. Monika har tross sin relativt unge alder vært toneangivende for LFH-09 i 2.divisjon i flere sesonger. Hun har virkelig vist seg som en spiller som scorer mange mål og er viktig for laget. Nå er tiden inne for ytterligere utvikling og hun er mer enn klar for å ta steget videre i karrieren her på Hamar. Vi ser virkelig frem til å følge hennes utvikling videre.

Monica har gode finter, et godt skudd og utvikler seg stadig som forsvarsspiller. Hun har høyde og fysikk som kommer godt med i en tøff håndballverden. Hun har allerede kommet godt inn i gruppa, og viste gjennom en tøff team-building foregående helg at det ikke skal stå på innsatsen og viljen når det gjelder å utvikle seg videre.

Hun uttalte da til Hamar Arbeiderblad at helga var en gavepakke for å bygge lagmoral og komme inn i gruppa. En meget slitsom, men utrolig morsom helg. (https://www.h-a.no/2021/sport/helveteshelga-er-inspirert-av-kompani-lauritzen-her-er-de-langt-unna-komfortsonen-fullklaff/)

Det kommer til å bli morsomt å følge denne jenta på parketten i Boligpartner Arena!!

ANNONSE:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er plnlegging-og-matglede-1-1024x160.png