Ny seier til de unge Aker jentene – Norsk Topphåndball

Ny seier til de unge Aker jentene

Aker – Oppsal 25-18 (14-9)

Det ble ingen målrik første del av kampen. Gode målvakter gjorde sitt til at det etter drøyt halvspilt omgang stod 6-5 til hjemmelaget. Men det kunne like godt ha vært omvendt, det var nemlig en tett første halvdel av første omgang. Omtrent da snudde kampen til fordel hjemmelaget og de spilte seg gradvis til en fem måls luke med knappe fem minutter igjen til pause.

Ingen scoringer de siste fem minuttene av omgangen gjorde at lagene gikk i garderoben med 14-9 ledelse til hjemmelaget.

Ny omgang, nye 30 minutter å gjøre det på og de første fem inneholdt straffer, strafferedning, utvisning, mål og Oppsal redusering til 15-11. Oppsal slet imidlertid med å finne ut av Aker forsvaret, de fikk ikke spillet sitt til å gå i riktig retning og ble stående å kaste ball. Med tolv minutter igjen av kampen var Akers ledelse økt til 20-13, og løpet var kjørt for bortelaget sin del.

Oppgjøret endte med komfortable 25-18 seier til hjemmelaget.