Ny seier for KRS Topphåndball – Norsk Topphåndball

Ny seier for KRS Topphåndball

Etter tap i de fire første serierundene, har nå KRS vunnet tre seriekamper på rad og har klatret til 8. plass på tabellen. I Bergen ble det nok en sterk borteseier, 29-32!

Fædrelandsvennens dekning av kampen kan du lese her: Larson-show da KRS tok sin tredje strake seier – fvn.no (abonnent).

Jevn førsteomgang

Hjemmelaget åpnet best, og ledet 4-2 etter sju minutter. Men to raske mål av Eirik Köpp brakte balanse i regnskapet. Deretter fulgte lagene hverandre tett og det sto 13-13 etter 23 minutt. Så tok KRS over kontrollen, og skårte tre mål på rappen. Til pause var ledelsen økt til fire mål, 14-18.

Fotograf: Njal-Arnar Johansen
Joakim Larson i farta! (Fotograf: Njal-Arnar Johansen)

Kontroll i andre omgang

Hjemmelaget startet også andreomgangen best, og etter tolv minutt, hadde de redusert KRS’ ledelse til to mål, 22-24. Nok en gang kom det tre KRS-skåringer på rappen, og stillingen var 22-27 etter atten minutt.

Derfra og ut hadde KRS kontrollen på kampen, Bergen kom aldri nærmere enn å være tre mål under. Ved kampslutt sto det 29-32 på resultattavla, og KRS tok sin tredje seier på rad!

Toppskårere for KRS ble Joakim Larson og Sebastian Schultz Hansen (fem på straffer), med ni mål hver.

For flere detaljer fra kampen, sjekk Håndballforbundets livedekning: Live kamp, Bergen – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Tobbens tanker

Øyvind Frigstad. (Fotograf: Njal-Arnar Johansen)
(Fotograf: Njal-Arnar Johansen)

Her er Tobbens tanker om kampen:

– Vi drar fra Bergen med to nye poeng. God Kvalitet, herlig Engasjement og Råskap i forsvar, gjør at hjemturen blir enkel i kveld. Vi spiller med kløkt, noe som gjør at vi bevarer roen, utover andre omgang. Forsvaret vårt sloss iherdig og vinner mange dueller. Vi viser hva Samhold er på banen i dag. I tillegg får Mark sitt definitive gjennombrudd i KRS drakten.

Ekstra ros må vi gi til vår eldre strekspiller fra Sverige – WELTKLASSE!

Ny hjemmekamp førstkommende søndag

Nå er det bare å glede seg til søndagens hjemmekamp mot Kolstad, billetter til kampen er tilgjengelige på web og i vår app. Klarer KRS å vinne sin fjerde kamp på rad? Det er bare å skaffe seg billett og hjelpe våre gutter i Aquarama på søndag!