Ny seier for juniorjentene i VM – Norsk Topphåndball

Ny seier for juniorjentene i VM

Juniorjentene (LK02) styrte hele kampen mot Montenegro, i siste gruppespillkamp i hovedrunden i VM.

Etter to seire og en uavgjort kamp i innledende runder, endte Norge på andreplass i sin gruppe. I første kamp i hovedrunden møtte søndag juniorjentene Danmark, som vant sin gruppe.

Tirsdag ettermiddag var Montenegro motstander, i siste hovedrundekamp. Gjennom hele kampen var det Norge som var det førende laget, og de fikk også kampens første scoring.

Etter fem minutter var stillingen 2-2, mens etter halvspilt førsteomgang ledet Norge 8-6.
Til pause hadde Norge klart å øke ledelsen til tre mål, på stillingen 13-10.

Den første perioden i andre omgang var bedre sett med montenegrinske øyne. Etter snaut 10 minutter spilt var det uavgjort 15-15, men de neste 10 minuttene tok Norge tilbake kontrollen, og med ti minutter igjen på klokka, var stillingen 24-20 til Norge.

Derfra og inn kontrollerte Norge kampen, og vant til slutt 32-26.

Med det vinner Norge hovedrundegruppa, og er klare for kvartfinale.
Denne spilles torsdag klokka 1815, og du kan se kampen på Viaplay eller Viasport. Motstander blir klart senere, men det ligger an til å bli enten Kroatia eller Sveits.