Nøtterøy tok sine to første poeng – Norsk Topphåndball

Nøtterøy tok sine to første poeng

Det startet ikke så bra for Nøtterøy mot Halden i lørdagens kamp på hjemmebane, men de rødkledde snudde det hele i andre omgang.

Det ble en treg start for Nøtterøy hvor Halden var i ledelsen hele første omgang, og lagene kunne gå til pause 14-16.

Etter pause kviknet Tønsberg Nøtterøy skikkelig til, og de har som vane å vinne 2. omgang. De scorer 5 mål i de første 4 minuttene av 2 omgang, samtidig om Halden scorer ett mål.

Dragan Kondic stengt buret i perioder, noe som gjorde at Nøtterøy kunne gå opp til en 5 måls ledelse når det gjensto 8 minutter. Halden derimot, som har vært en lag som snur det meste de siste minuttene, tok innpå og krympet ledelsen til 2 mål, når det gjensto 1,5 min.

Kondic fikk prisen som banens beste.

– Dette var helt nydelig. Disse to poengene var virkelig viktige, og nå håper jeg vi blir tatt på alvor, sier Tønsberg Nøtterøys trener Robert Hedin til Tønsberg Blad etter deres første seier i eliteserien.