Nøtterøy er klare for REMA 1000-ligaen ! – Norsk Topphåndball

Nøtterøy er klare for REMA 1000-ligaen !

Nøtterøy vant 2-1 i kamper etter å ha slått Viking Stavanger 31-28 i kveldens kamp

Å si at det gikk stille og rolig for seg i Stavanger Idrettshall denne kvelden vil vere å ta litt hardt i. Gule kort og utvisninger kom rimelig jevnt fordelt utover i kampen.

Hjemmelaget brukte litt tid på å komme inn i kampen, men med en god sluttspurt så hentet de inn 11-15 til 14-16 helt mot slutten av første omgang.

Nøtterøy brukte to minutter på å skaffe seg tre måls ledelse, men godt hjulpet av «støyende» hjemmepublikum tok Viking over føringen og skaffet seg et aldri så lite forsprang etter omtrent halvspilt omgang. Men det hjalp så lite, for bare minutter senere utlignet Nøtterøy til 23-23 og de var like langt.

«Mr. Nøtterøy» – Michael Jonassen viste seg fram og banket inn viktige mål for Nøtterøy, sa dette til Øyene etter kampen:

– Jeg er skikkelig rørt. Det betyr ekstra mye når du får til dette med Nøtterøy. Det har alltid vært klubben i mitt hjerte, selv om jeg har spilt for andre klubber. Jeg har jo egentlig lagt opp så dette føles helt utrolig deilig. Ord kan ikke beskrive det. Jeg hadde så lyst på denne seieren, sier en tydelig rørt Jonassen over telefon fra Stavanger.

Michael Jonassen, Nøtterøy

Etter å ha fulgt hverandre til 28-28 og med drøye fire minutter igjen å spille viste Nøtterøy seg som det sterkeste laget. Og med bedre uttelling på slutten enn det Viking fikk, ble det seier til Nøtterøy og de blir å finne i REMA 1000-ligaen neste sesong.