Nordstrandseier på bortebane – oppsummering av hele runden 1. div kvinner søndag – Norsk Topphåndball

Etter runden 1. divisjon kvinner 18. oktober 2020

BÆRUM – VOLDA  24-17  (11-10)

Etter seier over Volda leder nå Bærum 1. divisjon og er eneste lag uten poengtap så langt.  Det hadde gitt høyre odds før seriestart.  Volda trøbler med skader på sentrale spillere og det lider spesielt angrepsspillet under.  Laget holdt godt følge en god stund, men da Bærum gikk fra 10-10 til å lede 16-10 var kampen avgjort.  Bærum har en giftig duo i Vilde Evensen og Thea Karlshaugen Pettersen og de vet i høyeste grad hvor målet står.  Svært imponerende sesongstart av nystartede Bærum Topphåndball.

Mestscorende for Bærum:  Vilde Evensen 8, Thea Karlshaugen Pettersen 7.

Volda:  Sara Dögg Hjaltadottir 4, Ingvild Græsdal 3, Andrea Jenset 3.

BB:  Thea Granlund (Bærum) og Mina Mjærum (Volda).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

REISTAD – FOLLO  21-30  (16-13)

Reistad rystet storfavorittene og ledet 13-8 etter 22 minutter.  Ungjentene på hjemmelaget holdt seg foran i målprotokollen til 40 minutter var spilt, da utliknet Follo til 19-19.  Bortelaget gikk fra 20-21 etter halvspilt andreomgang til sluttresultat 21-30. Heroisk innsats av Reistad, men opprykksfavoritten fikk samlet seg og avsluttet best.

Mestscorende for Reistad:  Sofia Shauri Dalsveen 8, Sofie Celius 4.

Follo:  Katarina Karlsen Ugland 7, Mina Hesselberg 6, Andrea Sandkvist Fossli 5, Tilde Alræk 5.

BB:  Sofia Shauri Dalsveen (Reistad) 8 og Maren Sofie Tefrum (Follo).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

CHARLOTTENLUND – GRANE  22-26  (12-10)

En kamp hvor lagene var interessert i å holde tempoet lavt og gå-håndball til tider.  Bortelaget kom best i gang, men CSK snudde 6-8 til 12-8.  Grane kom tilbake og etter 24 minutter var stillingen uavgjort 20-20.  Igjen tok bortelaget initiativet og gikk til 20-24 og reiser hjem med 2 nye poeng og firemålsseier.

Mestscorende for Charlottenlund:  Ine Sagosen 6, Fride Lunne Mastad 4, Helene Lovise Wesche Rø 3, Ingeborg Rolseth Holt 3.

Grane:  Iben Ruud 8, Anna Clara Fjellheim 6, Fanny Skindlo 4, Siri Aaserud 3.

BB:  Ine Sagosen (Charlottenlund) og Iben Ruud (Grane).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ÅLGÅRD – NORDSTRAND  26-27  (13-15)

En opptur for Nordstrand med ettmålsseier i dag. Laget har slitt de siste ukene med store tap, men samlet seg i denne kampen og viste seg frem fra sin beste side.  Hjemmelaget ledet 26-25 da to minutter gjenstod, men to scoringer av bortelaget avgjorde kampen og de 2 poengene til Oslo.

Mestscorende for Ålgård:  Maren Eiken Ravndal 9, Elise Pedersen 5, Margit Lidal 4, Angunn Gudmestad 3.

Nordstrand:  Ane Marthe Lines 10, Lene K. Tveiten 4, Hanne Jonhaugen 4, Iben Helland Flø 3, Mina Ingeborg Paulsen Stenberg 3, Amalie Mogstad 3.

BB:  Maren Eiken Ravndal (Ålgård) og Ane Marthe Lines (Nordstrand)