Nordstrand taper aldri på bortebane!

Av: Trond Sørøy / Norsk Topphåndball
14. november 2020


Et eller annet skjer med spillergruppa til Nordstrand når de må reise på langtur.  De får i hvert fall ny energi og fremstår med større trøkk og guts enn hva de viser på hjemmebane i Nordstrand Arena.

I ettermiddag møtte de Randesund borte i Sukkevann Idrettshall – og nok en gang dro Nordstrand i land seieren.  28-22 ble det denne gang, etter at hjemmelaget hadde ført kampen de første 47 minuttene.


På de andre bortekampene har det blitt seier 25-17 over Levanger og 27-26 over Ålgård.  Med seier på Sørlandet i dag har Nordstrand tatt 6 poeng på bortebane og foreløpig 0 poeng hjemme.  Får de i gang poengfangsten også på hjemmebane forsterker det muligheten til å berge plassen.  Nå ligger laget på trygg plass , men både Gjerpen og Levanger kan gå forbi med seier i morgen.

Amalie Mogstad og Lene Kristiansen Tveiten.
Foto: Trond Sørøy


Det var hjemmelaget som viste best takter i første omgang og hadde initiativet (nesten) helt inn til pause.  Etter 28 minutter var ledelsen på 14-11.  Men tre mål på rad fra bortelaget gjorde at det stod uavgjort 14-14 etter tretti minutter spilt.

I andre omgang fortsatte Randesund å spille bra håndball og var i ledelsen 20-17 etter 12 minutter.  Så fulgte en fantastisk periode for Oslo-laget som vant neste periode 9-1 og ledet da 26-21.  Og de beholdt grepet kampen ut og vant med seks mål, 28-22.
Seriekamp 1. divisjon Sukkevann Idrettshall 14. november 2020

RANDESUND – NORDSTRAND  22-28  (14-14)

Scoringer for Nordstrand:

Lene Kristiansen Tveiten 9
Nora Asbjørnsen 6  (BB)
Iben Helland Flø 4
Hanne Jonhaugen 3
Ane Marthe Lines 2
Cecilie Grydeland 1
Mina Paulsen Stenberg 1
Hanne Aasgaard 1
Celine Alvilde Hagen 1

Mestscorende for Randesund:

Helene Mortensdatter Isachsen 6  (BB)
Martine Kårigstad Andersen 5
Anne Linn Eriksen 3
Ingvild Bersås Westersjø 3