Nordstrand taper aldri på bortebane! – Norsk Topphåndball

Nordstrand taper aldri på bortebane!

Et eller annet skjer med spillergruppa til Nordstrand når de må reise på langtur.  De får i hvert fall ny energi og fremstår med større trøkk og guts enn hva de viser på hjemmebane i Nordstrand Arena.

I ettermiddag møtte de Randesund borte i Sukkevann Idrettshall – og nok en gang dro Nordstrand i land seieren.  28-22 ble det denne gang, etter at hjemmelaget hadde ført kampen de første 47 minuttene.

På de andre bortekampene har det blitt seier 25-17 over Levanger og 27-26 over Ålgård.  Med seier på Sørlandet i dag har Nordstrand tatt 6 poeng på bortebane og foreløpig 0 poeng hjemme.  Får de i gang poengfangsten også på hjemmebane forsterker det muligheten til å berge plassen.  Nå ligger laget på trygg plass , men både Gjerpen og Levanger kan gå forbi med seier i morgen.

Amalie Mogstad og Lene Kristiansen Tveiten.

Det var hjemmelaget som viste best takter i første omgang og hadde initiativet (nesten) helt inn til pause.  Etter 28 minutter var ledelsen på 14-11.  Men tre mål på rad fra bortelaget gjorde at det stod uavgjort 14-14 etter tretti minutter spilt.

I andre omgang fortsatte Randesund å spille bra håndball og var i ledelsen 20-17 etter 12 minutter.  Så fulgte en fantastisk periode for Oslo-laget som vant neste periode 9-1 og ledet da 26-21.  Og de beholdt grepet kampen ut og vant med seks mål, 28-22.