Nordmann ryktes til THW Kiel

Av: E. Fossnes/NTH
24. november 2020

Erlangens og Norges Petter Øverby har den siste perioden blitt koblet til det tyske storlaget THW Kiel. Nå har presidenten i Erlangen gått ut og avfeid ryktene om overgangen.

Tyske Erlangen har levert en god sesong i tysk Bundesliga. Mye av suksessen får den tidligere Elverum-spilleren, Petter Øverby. Nordmannen har blitt omtalt som selve «limet» i forsvaret til niendeplass plasserte Erlangen.

Prestasjonene til Nordmannen har fått opp øynene til større klubber. Ryktene i tysk liga sier at Øverby er sterkt ønsket av storklubben THW Kiel, hvor Sander Sagosen og Harald Reinkind befinner seg. Serielederne som skal spille final four i desember, skal angivelig ønske å ha Øverby klar sommeren 2021.

-Vi har ikke mottatt noen tilbud

PRESIDENT: Carsten Bissel mener ryktene ikke stemmer. FOTO: (Jocki_Foto, Erlangen)En som er overbevist om at ryktene ikke stemmer, er Erlangens president, Carsten Bissel. I et intervju med Handball World, forteller Bissel om spekulasjonene.

-Han (Petter Øvreby) vil bli hos oss til minst 2022, og lede forsvaret vårt. Det ønsker han også»

-Ingen klubb har kommet til oss med noe tilbud. Vi ville avist det uansett. Men jeg håper at vi kan beholde Petter enda lenger enn frem til 2022, forklarte Bissel.

Om ryktene stemmer eller ei, vil det fortsatt være interesse rundt nordmannen. Det blir spennende å følge landslagspilleren ut over sesongen, og ikke minst se om han fortsatt er Erlangen spiller etter sommeren.