NM-thriller i Kristiansand! – Norsk Topphåndball

NM-thriller i Kristiansand!

Det ble en nervepirrende avslutning på NM-kampen mot Sandefjord, men KRS dro til slutt seieren i land!

Etter at Sandefjord startet kampen best og ledet 2-0 etter fire minutter, var det KRS som tok over, og ledet det meste av omgangen. På det meste var KRS oppe i en tremålsledelse, men Sandefjord kom tilbake og utlignet til 10-10 tre minutter før pause. Til pause var stillingen 11-11.

Erik Köpp

I andre omgang var det stort sett Sandefjord som førte kampen, de ledet i perioder med fire mål, men en sterkt sluttspurt fra KRS og Erik Köpp, sørget for at det sto 23-23 ved fulltid. NM-kampen måtte dermed avgjøres med ekstraomganger.

Første ekstraomgang resulterte i ett mål til hvert av lagene, og vi var like langt, 24-24. I andre ekstraomgang tok KRS ledelsen 25-24, før de gikk opp til 26-24. Det ble en nervepirrende avslutning, men KRS klarte å hale i land en seier 27-26, og vi er dermed videre i NM!