Nesten holder aldri, dessverre! – Norsk Topphåndball

Nesten holder aldri, dessverre!

Hatadou Sako stengte det franske målet, så selv om også Lunde gjorde en god match, var Metz aldri reelt truet.

Vipers reiste direkte fra Bergen og poengdeling med Fana til Frankrike for å møte topplaget Metz, som på sin side foreløpig ikke har avgitt poeng i den franske serien.

Metz hadde før møtet med Vipers bare spilt én kamp i Champions League, en kamp der de ikke overraskende tok to poeng etter seier over Odense. Vipers hadde to kamper spilt før møtet, henholdvis en tap og en seier.

I Frankrike var det hjemmelaget som startet best. Selv om Katrine Lunde reddet tre kontringsforsøk de første minuttene, var det Metz som var sterkest fra start. Vipers rotet det til i ankomst og angrep, og ble rundtlurt i forsvar ved flere anledninger. Til pause var Metz foran med fem mål, 14-9.

20 minutter ut i den andre omgangen var Vipers endelig bare to bak, etter å ha kjempet for omtrent hver eneste ball. Men da holdt det ikke med skudd som var lette å lese og upresise pasninger. Bare et par minutter senere var Metz igjen foran med fem, og seieren sikret alt da.

Kampen endte med to poeng til Metz Handball, 23-18.

Vipers’ neste kamp i CL er på hjemmebane i Aquarama den 16. oktober klokken 18. Da tar Vipers imot tyrkiske Kastamonu Belediyesi Gsk.