Nervepirrende avslutning mellom Bækkelaget og Kristiansand – Norsk Topphåndball

Nervepirrende avslutning mellom Bækkelaget og Kristiansand

Det virket som om Kristiansand var på fra starten i dag, førsteomgangen var jevn fram til det attende minutt og stillingen 12-12. Så gikk teppet ned, og i løpet av fem minutter scorte Bækkelaget fem mål uten at KRS traff nettet. Femmålsledelsen holdt Bækkelaget resten av omgangen og gikk til pause med ledelse 22-17.

Lagene fulgte hverandre i starten av andreomgang, etter elleve minutter var stillingen 26-21. Så virket det som om KRS satt inn sluttspurten. KRS spiste seg sakte men sikkert innpå, og etter 20 minutter var forspranget redusert til et mål, 29-28.

Nervepirrende avslutning

Etter 24 minutter hadde KRS klart å hente inn Bækkelagets ledelse fra første omgang, og stillingen var 31-31. De siste fem minuttene ble svært nervepirrende, lagene vekslet på å ha føringen i kampen. Bækkelaget utliknet til 35-35 med et halvt minutt igjen å spille. Og etter en time out med 15 sekunder igjen av kampen, skårer Victor Skillhammer i kampens siste sekund, og KRS vinner 36-35!