Nærbøs tanker før helgens oppgjør

Tekst: Nærbø IL
21. oktober 2021

Historiske dager i Nye Loen! Tre år før målsettingen skal det spilles Ecup i Nye Loen. Ikke bare en, men to kamper blir det i helgen. Hva tanker gjør hovedpersonene seg om hva som skal skje til helgen?

Som dere ser av kommentarene fra spillerne er stemning på tribunen og #fullhall to dager på rad noe av det de gleder seg mest til! Bli med på å skrive historie – kjøp billetter til begge kampene her eller i Nærbø sin App. Dere kan også kjøpe billetter i døren kampdagen!

«Å spille Europacup blir først og fremst veldig gøy! Jeg håper på mye folk og god stemning i hallen. Så satser vi på at Nærbø viser seg fra en rå side. At lille Nærbø skal spille E-cup skal jo egentlig ikke gå an!»

Andreas Horst Haugseng – sponset av Vikeså Golv

«Det betyr mye for meg å være med på å oppleve en ny milepæl for klubb og bygd. Jeg gleder meg til å få oppleve at nærbøbuen er klar til å vise Europa hvorfor nettopp vi har Norges råeste publikum!»

Atle Gudmestad – sponset av Sparebanken Vest

«Å spille e-cup gir oss en mulighet til å måle krefter med andre klubber rundt i Europa. Og jeg gleder meg helt ekstremt til den magiske stemningen i Nye Loen!»

Gustav Andreas Halvorsen – sponset av Neumann

«Jeg gleder meg veldig til å spille e-cup i Loen og spille for en full hall som er klar til å heie.»

Halvor-Elias Nærland – sponset av Reime & Lode AS

«Det er veldig kult å skrive historie sammen med kompisene mine. Å spille i en europeisk cup er noe vi har drømt om lenge»

John Thue – sponset av Rogalandshus AS

«Det blir spennende å se hvordan vi presterer i kamp mot ukjent motstand og hvor langt vi kan nå i EHF European Cup»

Lars Sigve Hamre – sponset av Nordic Steel

«Jeg har været så heldig å få lov å spille CL tidligere, og vet hvor stort det er å spille mot andre lag fra Europa, så jeg ser veldig fram til helgens kampe!”

Lasse Hamann-Boeriths – sponset av Aarbakke

«Kjekt å være med til at sette nærbø på Europakartet»

Mike Würtz Lønne – sponset av Sparebanken Vest

«Det er historie som skrives i Loen og det kommer til å bli et minne for livet!»

Ole Nærland – sponset av Circle K Nærbø

«Å spille i Europa med Nærbø har vært et hårete mål og en drøm i mange år nå. Å gjøre dette i lag med kompiser gjør det hele enda kulere. Så gleder jeg meg til å vise publikum vårt beste spill i Loen, det har de nemlig fortjent!»

Preben Leander Nord-Varhaug – sponset av Waldeland & Varhaug

«Å spille europacup til helgen blir kjekt og noe vi har jobbet mot i mange år. Jeg gleder meg til god stemning i hallen!»

Rassin Haugseng – sponset av Hå Rugeri

«Jeg gleder meg veldig til å spille E-cup for første gang på Nærbø. Det jeg gleder meg aller mest til i helgen er et fullsatt Loen»

Theodor Svensgård – sponset av BI Stavanger

«Det er jo noe som betyr mye – vi har hatt mål om å få til dette og nå har vi klart det. Nå tenker jeg bare at vi må vinne disse kampene så vi kan fortsette her vi er nå»

Tord Aksnes Lode – sponset av Aarbakke

«Det blir et heftig trøkk i hallen med kamp både fredag og lørdag – så ja jeg gleder meg mest til en syk stemning og trøkk fra tribunen!»

Tord Haugseng – sponset av Lars Gaute Sport

«Det som er moro med e-cup er å møte andre motstandere som en ikke møter til vanlig. Jeg gleder meg til Nye Loen er full av folk i begge kampene til helgen.»

Vegard Bakken Øien – sponset av Jæren Overflatebehandling

«Jeg gleder meg sinnsykt til å spille for en forhåpentligvis full hall og være med å lage klubbhistorie. I tillegg blir det gøy å spille mot helt ny motstand som har en annen spillestil enn vi har i hjemlig liga.»

Lars Eirik Larsen – sponset av Risa AS

«Jeg gleder meg til å få bli med på min første europacup-kamp. Det blir spennende å se hvordan den italienske spillestilen står til oss og hvordan kampbildet blir. Så gleder jeg meg selvfølgelig til å spille foran full hall!!

Torger Edland – sponset av TKS Heis
Risa AS stiller som kampsponsor hele ecuphelgen – både fredag og lørdag!

Vi er både stolte av og glade for å ha med oss Risa AS på laget denne historiske helgen. Risa har vært en solid støttespiller for Nærbø gjennom flere år og vi setter stor pris på støtten de gir oss. Denne helgen stiller de som kampsponsor både lørdag og søndag.

Spesialkompetanse sorpa og stein + «blodsnåttogjuling»=sant

Høydepunkt fra returmøtet mellom Raimond Sassari og Dudelange fra 1.runde i EHF European Cup