Nærbø er klar for historisk semifinale i cupen – Norsk Topphåndball

Nærbø er klar for historisk semifinale i cupen

Du kan se alle kvartfinalene under Arkiv her

Nærbø – FyllingenBergen 34-30 (13-15)

Om du ikke fikk med deg hele kampen så var det hjemmelaget som kom best i gang og ledet 6-1 etter drøye seks minutter. Men så begynte Fyllingen spillerne å plukke mål, og sakte men sikkert ble avstanden mindre. Før gjestene utlignet til 12-12 knappe seks minutter før pause. Da pause signalet gikk var det med 13-15 ledelse til FyllingenBergen. Nærbø brukte 8 ½ minutt på å utligne da de ordnet 20-20. Etter det sa Nærbø «takk for følget» og de er klare for semifinale i cupen etter å ha slått FyllingenBergen 34-30.

Drammen – TIF Viking 35-21 (15-13)

David mot Goliat? Det var sikkert mange som forventet det foran dagens kamp i Drammenshallen. Men REMA 1000-laget ledet kun med to til pause etter det som vel kan beskrives som en jevn kamputvikling. Men det var første omgang – for etter hvilen var det aldri tvil om at Drammen ville dra dette i land. Oppgjøret endte 35-21 til Drammen og avansement til neste runde i cupen.

Runar Sandefjord – Elverum 21-29 (11-13)

8-8 etter 21 minutter, forholdsvis lite mål i en kamp der ingen av lagene så langt hadde fått overtak. Men herifra og til pause fikk Elverum et aldri så lite overtak før lagene gikk til pause på stillingen 11-13 i gjestenes favør. I andre omgang gikk Elverum resolutt til verks, luken ble større og gjestene såg ingen grunn til å hverken se seg tilbake eller slappe av. Og ved halvspilt siste omgang var ledelsen økt til 17-24.Det hele endte til slutt med 21-29 seier til de regjerende mesterne.

ØIF Arendal – Kolstad 28-24 (13-10)

Halvspilt omgang og fem måls ledelse til hjemmelaget. Kolstad kom litt mer inn i kampen og da lagene gikk til pause var stillingen 13-10. Andre omgang ble nok en jevn affære, uten at Kolstad greide å utligne. De kom ett mål bak ved flere anledninger før de etter drøye kvarteret endelig var ajour på 20-20. ØIF Arendal svarte på tiltalen og med seks minutter igjen til full tid la hjemmelaget på til 24-22. Oppgjøret endte til slutt 28-24 til ØIF Arendal.