Nå gjelder det å nullstille – Norsk Topphåndball

Nå gjelder det å nullstille

Nærbø begynte kampen mot Bækkelaget som de har gjort de siste bortekampene – uten respekt og jevnt med hjemmelaget. Tidligere i uken ble det sagt at noe av nøkkelen til seier mot Bækkelaget ville være å stoppe ligaens toppscorer Emil Midtbø Sundal. Som sagt som gjort…..de ti første minuttene i alle fall.  Toppscoreren stod da med 0 i protokollen og Nærbø ledet med 3 mål.

Men når Midtbø Sundal traff nettet for første gang etter 10 minutter snur iniativet i  kampen. Nærbø sliter med å stoppe Bækkelaget i forsvar som igjen gjør det vanskelig for Halvor-Elias og Vegard å redde skudd. Hjemmelaget utligner, drar forbi og går til pause med 4 måls ledelse – godt hjulpet av en god Nicolai Wiig i Bækkelaget-målet.

2.omgang blåses i gang og det virker ikke som Nærbøspillerne var helt på – Bækkelaget fortsatte å dra fra. Allerede etter 4 minutter må Nærbøbenken legge timeout-kortet for å prøve å gjøre nødvendige endringer.  Til tross for et mer offensivt forsvar fortsetter Bækkelaget å øke ledelsen, nå til 8 mål.

Arkivfoto: Nærbø-Bækkelaget 3.11.19 Tord og Mike prøver å stoppe Emil Midtbø Sundal i hjemmekampen mot Bækkelaget. Selv med måltørke de 10 første minutene endte han på 11 mål i dag.

Men er det noe siste uken har lært oss er det at det umulig er mulig og sakte, men sikkert gir forsvarsjobben resultater, Vegard varter opp med noen viktige redninger og både Sindre og Andreas setter sjansene sine fremover på banen  Kunne det virkelig bli en blåkopi av sist søndags prestasjon?

Med 8 minutter igjen på klokka er Nærbø 3 mål bak.  En 2-minutter ødelegger litt av flyten Nærbø har kommet inn i og Bækkelaget øker ledelsen til 4 mål foran igjen, en ledelse om holder seg ut kampen. Sluttresultatet blir 35-31 og Nærbø må igjen reise fra bortebane med 0 poeng. Dagens opptur : Andreas går av banen med 12 mål i protokollen og ble fortjent kåret til Nærbøs bestemann.

Arkivfoto: Nærbø-Bækkelaget 3.11.19. Theodor og Sindre imponerte begge med tricskudd som gikk forbi Nicolai Wiik i BSK-målet. Men selv med deres 10 mål til sammen og Andreas sine 12 ble det fire mål for lite til å ta hjem poeng i dag.

Nå gjelder det å nullstille og være klar når Follo kommer på besøk i Nye Loen neste søndag. Vi håper du også kommer og bidrar med din støtt og #fullhall i jakten på nye poeng og fornyet kontrakt i eliten