Myrhol og Skjern endte tapsrekken

Av: E. Fossnes/NTH

Den danske storklubben har fått en uvanlig tung start på sesongen. To tap på rad mot Skanderborg og Sønderjyske er uvanlig kost for den seiersvante gjengen. Det skulle dog snu for de grønnkledde i oppgjøret mot Frederica.

Norges landslagskaptein Bjarte Myrhol og Skjern havnet på tredjeplass i den danske ligaen forrige sesong. De stiller mannsterkt i år, og har blant annet Eivind Tangen (tidligere Fyllingen) og målvaktstalentet Robin Haug (tidligere St.Hallvard) i troppen.

Myrhol og co fikk ordentlig bakoversveis i første seriekamp mot overraskelses laget Sønderjyske. Da klokken tikket fulltid, stod sjokkerte Skjern spillere og tittet på resultattavlen.

33-23 ble det endelige resultatet.

Nytt bananskall

«Det her gør ondt på os alle»

Skjern`s Assistenttrener Kasper Søndegaard

Man var sikre på at de skulle løfte seg betraktelig i neste kamp, hjemme mot Skanderborg. Igjen gikk seriemesterne fra 2018 på et bananskall. 28-31 ble stillingen tilslutt, og klubbens assistenttrener Kasper Søndegaard uttalte følgende til Dagbladet Ringkøbing etter kampen:


«Det her gør ondt på os alle. Helt vildt. Det vigitgste er nu, at vi kommer op med hovederne igjen inden fredagens i Frederica. Det er nu, vi skal vise, at vi kan tåle modgang»

Ikke friskmeldt

REISTE SEG: Eivind Tangen fra tidligere oppgjør mot GOG. FOTO: Nordjyske.dk

Eivind Tangen og co reiste seg betraktelig mot Frederica fredag kveld. Anført av en strålende Jesper Konradsson (ni mål), hentet de grønnkledde sin første to-poenger for sesongen. Selv om Frederica hang godt med i deler av kampen, holdt det ikke helt inn. 35-31 ble sluttresultatet.

Det ambisiøse laget har startet poengfangsten. Det ulmer dog godt i klubbens lokaler, og man kan ikke friskmelde Skjern enda.