Mye positivt i Bergen, men Tertnes ble for sterke – Norsk Topphåndball

Mye positivt i Bergen, men Tertnes ble for sterke

Flint hadde store fremganger angrepsmessig i Åsane Arena, men for mange baklengs gjorde at det ikke ble med noen poeng hjem fra Bergen.

Den mest positive perioden kom fra Tertnesledelse 14-7 til 18-16.  Da fungerte det både bakover og i angrep for Flint.  2 spillere fikk sin debut i REMA 1000-ligaen i kveld!  Karoline Müller Lislien er endelig spilleklar etter en lang periode ute, mens Martine Grip Øvreberg er hentet opp fra rekruttstallen siden både Julia Vangen og Aurora Aurberg er ute med skader.

God avslutning på 1. omgang

Det var lite som stemte for Flint i innledningen på kampen i Åsane Arena.  Hverken i forsvar eller i angrep.  Spillerne virket preget av at det er hele 18 dager dager siden siste kamp, som var mot Storhamar i Slagenhallen 1. november.

Tertnes ledet både 4-0, 7-2 og 14-7.  Men i håndball lønner det seg aldri å gi opp.  Og anført av en scoringsivrig Mari Finstad Bergum så nærmet Flint seg stadig i målprotokollen.

Både Synne Fossheim og Malin Lundemo så vi mye mer til i denne første omgangen enn på lenge. Synne med 4 scoringer og Malin med 3.  Mari scoret 7 ganger de første 30 minuttene.

Flint avsluttet omgangen klart best og vant de siste ti minuttene 8-4.

Stillingen til pause var 18-15 til hjemmelaget Tertnes.  Gledelig at det ble scoret så mange mål.  Faktisk scoret Flint like mange mål på en omgang som i hele kampen mot Storhamar.

Martine Grip Øvreberg og Karoline Müller Lislien debuterte i REMA 1000-ligaen i kveld!

Andre omgang

Andre omgang startet med en scoring av Charlotte Koffeld Iversen og Flint var bare to mål bak på 18-16. Så tok hjemmelaget over fullstendig og det var ikke like enkelt å komme til gode avslutninger som i første omgang.  Tertnes ledet 26-19 etter ti minutter og hadde grepet om kampen resten av oppgjøret.  Karoline Müller Lislien og Martine Grip Øvreberg fikk sine debuter i REMA 1000-ligaen i kveld.  Karoline satte inn Flints 20. scoring halvveis ut i omgangen.

Det ble mange baklengs i kveld, men mye positivt i angrepsspillet.  Og veldig gledelig at Malin Lundemo viste supre takter og scoret 6 ganger.

Dette var siste kamp i 2020.  Nå kjører Flint i gang en ny oppkjøring.  Og når serien dras i gang igjen over nyttår vil forhåpentligvis Julia Vangen, Aurora Aurheim, Elise Johnsen, Nora Bugge og Sanne Løkka Hagen være nærme spill igjen.