Foto: Jon Forberg

Mye godt (og fem kamper) i vente i onsdagens 1.divisjons runde

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
22. mars 2022

Fjellhammer – Levanger i Lørenskoghallen kl 18:00

Fjellhammer kjemper for å unngå å havne under nedrykksstreken, mens Levanger kjemper for å holde seg over kvalifiseringsstreken (til REMA 1000-ligaen). Der har du bakteppe for søndagens kamp i Lørenskoghallen.

Videre finner du at Fjellhammer var en tur på Sunnmøre og ble sent hjem med ti-måls tap for en uke siden. Dette mens Levanger i bortimot siste spillesekund satte inn vinnermålet hjemme mot Ålgård. Sist de to lagene møttes ble det seks måls seier til Levanger. Blir det hjemmeseier også i kamp nummer to?

Det ser du best i hallen, og billettene til kampen finner du i hjemmelagets systemer. Direktesport.no sender som vanlig direkte fra kampen (krever abonnement). Logger du inn på handball.no/live blir du også fortløpende oppdatert på det som skjer.

Reistad – Volda i Reistad Arena kl 18:00

Med tre måls seier over Ålgård for en uke siden trygget Reistad plassen sin med tanke på 1.divisjonsspill også neste sesong. Med sin seier nummer 12 for sesongen holder Volda stø kurs mot REMA 1000-liga spill neste sesong. Hvem de slo sist uke? Det var Fjellhammer.

Det er altså serieleder Volda som tar turen til Lier der de skal prøve å gjøre det samme som de gjorde da de spilte «motsatt kamp» i desember. Da vant kveldens gjester ganske klart over Reistad. Laget som i skrivende stund ligger på syvende plass på tabellen.

Tenker du å ta turen i hallen så finner du biletter i hjemmelaget sine systemer og på handball.no/live blir du kontinuerlig oppdatert.

Haslum Bærum Damer – Gjerpen HK Skien i Nadderud Arena kl 18:00

To poeng skiller nummer to og tre på tabellen. Og i skrivende stund ligger begge lagene godt an i kampen om kvalifiseringsplassene. Gjerpen vant hjemme mot Randesund forrige uke, mens Haslum vant borte mot Charlottenlund.

Begge lag har spilt 15 kamper, men Gjerpen har altså en seier mer enn kveldens hjemmelag i Nadderud Arena. Og der Gjerpen sin målforskjell viser 113 +mål så finner du at tilsvarende tall hos Haslum er +38 mål. Da lagene møttes i høst ble Haslum det første laget denne sesong til å ta to poeng fra Gjerpen.

Med fare for å gjenta oss selv; tenker du å ta turen i hallen så finner du biletter i hjemmelaget sine systemer, på Direktesport.no kan du se kampen direkte (her trenger du forresten abonnement) og på handball.no/live blir du kontinuerlig oppdatert.

Nordstrand – Charlottenlund SK i Nordstrand Arena kl 18:00

Hjemmelaget gikk på en aldri så liten smell borte mot Grane Arendal sist helg, mens Charlottenlund måtte se at Haslum tok med seg begge poengene etter en siste scoring kun få sekunder før kampen var ferdig.

Med tapet for Grane Arendal «mistet» Nordstrand den siste kvalifiseringsplassen (til Levanger). Charlottenlund ble liggende helt i ro etter sitt tap for en uke siden. Så denne runden er Nordstrand og Charlottenlund tabellnaboer fra hver sin kant av landet.  Da de to møttes i det omvendte oppgjøret, var det kveldens hjemmelag som stakk av med både seieren og poengene.

Vi mener fortsatt at håndballen er best i hallen, så finn biletter i hjemmelaget sine systemer og legg kveldsturen innom Nordstrand Arena. Direktesport.no er som alltid et alternativ, rett nok med abonnement, og som et siste alternativ har du handball.no/live.

Ålgård – Grane Arendal i Ålgårdhallen kl 18:00

Tre poeng og ett lag skiller de to lagene nederst på tabellen. Og der Grane Arendal har 14 kamper og 6 poeng har Ålgård 16 kamper og 9 poeng. Ålgård tapte med ett mål for Levanger på søndag mens Grane Arendal klinket til med syv-måls seier over Nordstrand samme dag.

Med tanke på antall poeng lagene har igjen å spille om, så er de fremdeles tid til å sikre ny kontrakt i 1.divisjon. Men da skal alt klaffe altså …. Går vi tilbake i tid husker vi at da lagene møttes i høst ble det seier til Ålgård, men hvem kommer best ut av det denne gangen?

Den beste opplevelsen får du i hallen, og billettene kjøper du i hjemmelaget sine systemer. Direktesport.no er som alltid tilstede i hallen og sender direkte. Og via handball.no/live blir du kontinuerlig oppdatert.