Foto: Kjell Eirik Irgens Henanger

Mye godt i vente onsdag og torsdag

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
21. september 2021

22.september

Tertnes Håndball Elite – Larvik i Åsane Arena kl 18:00

Onsdagens gjester stod uten poeng etter tre kamper. Men sist søndag var det (endelig) Larvik sin tur til å avgjøre til sin fordel. Da ble Flint Tønsberg ble slått og Larvik finn sine første REMA 1000-liga poeng.

Tertnes vant serieåpningen hjemme mot Romerike Ravens, etter det har det vært poengtørke på laget fra Bergen. Fjorårets møte mellom de to endte med fire måls seier til Tertnes, men hvem av de to tar poengene i midtukekampen i Åsane Arena?.

Billettene finner du her, og husk at kampen også kan sees på via Direktesport.no

Oppsal – Sola i Oppsal Arena kl 18:00

Sola jobber fortsatt der de slapp forrige sesong og er så langt i sesongen ubeseiret. Sist var det Frerikstad som fikk kjenne på det, og de måtte reise hjem uten poeng og med 9 måls tap. Sola står nå med åtte poeng på fire kamper.

Oppsal sliter litt mer med å hente hjem poengene, og fangsten til nå er to poeng på fire kamper. Kampen mellom øst og vest i fjorårets REMA 1000-liga endte med åttemåls seier og to poeng til Sola.

Følg med på Direktesport.no eller kjøp billetter til Oppsal Arena for å få med deg hvilken vei poengene tar denne gangen.

Follo HK Damer – Storhamar Håndball Elite i Stil Arena kl 18:30

Follo sliter med å plukke poeng, og etter fire kamper har det blitt mange mål imot, men ingen poeng. Nå sist var det Romerike Ravens som stakk av med poengene etter å ha laget seks mål mer enn Follo.

Storhamar ligger i toppen av tabellen sammen med Vipers, Sola og Molde. Alle med åtte poeng før onsdagens runde, her er det kun målforskjellen som skiller. En målforskjell som fort kan vise seg å bli avgjørende når status skal gjøres opp en gang til våren.

Kampen ser du best i Stil Arena, med billetter kjøpt i appen, eller vil du «sitte i fred og ro hjemme» så ser du kampen på Direktesport.no

23.september

Fana – Vipers Kristiansand i Fana Arena kl 18:00

Kun to poeng skiller lagene i kampen i Fana Arena torsdag kveld. Men i de to poengene ligger det også fire andre lag.

Fana ble sist søndag (nok en gang) slått av Molde i REMA 1000-liga sammenheng, mens Vipers oppskriftsmessig slo Byåsen for en liten uke siden.

Det pleier å bli mye mål når disse to møtes, i fjorårets kamp ble det scoret totalt 69 mål. Vil du følge med på nært hold når Vipers jentene kommer til Bergen så kjøper du billett til kampen i appen. Og har du ikke anledning til det, så ser du kampen på Direktesport.no


Tippefrist
Bong 5 onsdag 22. september kl. 18.00