Miniguttene var på plass når Bergen vant stort i Haukelandshallen! – Norsk Topphåndball

Miniguttene var på plass når Bergen vant stort i Haukelandshallen!

Endelig var det klart for årets første hjemmekamp igjen. På tross av en svak start så kunne kvelden nesten ikke vært bedre. Slik var kampen!

Etter noen trøblete timer før avkast med både tekniske feil i forbindelse med sesongkort og TV2 sin stream, så var det endelig duket for avkast på hjemmebane. Flere av miniguttene var på plass for første gang (les mer om prosjekt mini-guttene her, og hvordan man søker) og alt var tilrettelagt for en kamp om 2 viktige poeng.

Innledningsvis så det dessverre ikke helt sånn ut. For Herulf Moss fikk slått luften ut av Bergen Håndball. Gjestene fikk senket tempoet i kampen og vi ble preget av dette. Etter de første 10 minuttene sto det «bare» 4-3 til Bergen. Men en god Rasmus Carlsen ville noe annet. Han vant sine dueller i forsvar og fikk satt litt mer gang i kampen. På de neste 10 minuttene så scoret Bergen 6 ganger, mens bortelaget kun fikk ballen 2 ganger i nettet. Det var i denne perioden Bergen fikk utnyttet Herulf Moss sine tekniske feil og kjøret mot gjestene sitt mål tok seg opp mot pause. Etter 30 minutter sto det 16-8 på tavlen.

I 2. omgang kom feilene til Herulf Moss mer til syne, de klarte ikke stort lenger å holde følge og det ble ytret «divisjons forskjell» fra tribunen. Om det stemmer i praksis er vanskelig å si, men det har seg sånn at begge lagene i år spiller i 1 divisjon (enn så lenge, håper vi). Herulf Moss slet midtveis i 2. og fikk nesten ikke ballen i nettet, det gjorde derimot våre gutter. Bergen fikk jevnt over mye mer rom til å kontra med Iben Hvidsten i spissen og stakk av fra gjestene. Gøy var det å se at guttene som i dag startet på benken; Sigve Pettersen, Jon Salte og Kasper Dalland fikk alle sammen godt med spilletid. I tillegg kom Jonas Fyllingen inn for en god Tord Vårdal og fikk tatt noen 100% sjanser.

Sluttresultatet på kampen ble 35-18 til Bergen og vi avsluttet dagens begivenhet med en seiersdans rundt vår nye minigutter samt så var de også med på kveldens seiersbilde!

På grunn av tekniske feil i henhold til sesongkort bestilling, så er salget nå åpnet igjen ut kvelden til 50% rabatt. Se ditt sesongkort her!