Med seier søndag vil Volda klatre på tabellen – Norsk Topphåndball

Med seier søndag vil Volda klatre på tabellen

Volda – Gjerpen HK Skien i Volda Campus Sparebank1 Arena kl 15:00

Hjemmelaget har plukket med seg poeng i alle kampene sine, men i motsetning til kveldens gjester så er det ikke bare to-poengere de har fått med seg. Det ligger en seier og to uavgjorte oppgjør i denne potten. En «liten advarsel» til bortelaget – det er på hjemmebane Volda har gjordt det best til nå.

Serieleder Gjerpen (med en kamp mer enn Volda) er med andre ord ubeseiret så langt i sesongen, og med ambisjoner (?) om opprykk til REMA 1000-ligaen må de fortsette i vinnersporet. Forrige runde var det Reistad som fikk kjenne på vinnerviljen til laget fra Skien.

Forrige sesongs oppgjør begynte jevnt, så overtok Gjerpen, Volda kom tilbake og lagene gikk til pause med 12-13 til Gjerpen. Andre omgang fortsatte i samme sporet før Gjerpen ble sterkest mot slutten og fastsatte sluttresultatet til 22-25 tyve sekunder før full tid.

Billetter til toppkampen finner du her , og på Volda sine sider kan du lese hva hjemmelaget tenker og sier før kampen. Mens Direktesport.no er stedet å klikke seg inn om du av en eller annen grunn skal se kampen hjemmefra.