Marit Røsberg Jacobsen

Marit Røsberg Jacobsen fortsetter en strålende høst i Danmark!

Av: Nikki Schei
23. november 2020

Marit Røsberg Jacobsen fortsetter sin strålende sesong for Team Esbjerg i danske Bambusa-ligaen. For syvende gang er hun tatt ut på ukens lag. Stine Skogrand, Herning-Ikast er med for tredje gang.

De siste kampene i DELO EHF Champions League ble spilt i helgen. Kun fire kamper ble gjennomført pga. av de forskjellige restriksjoner som landene i Europa har. Av norsk interesse spilte Malene Aambakk og hennes Odense bortekamp mot Brest og tapte 21-32. Danmarks landslagskeeper og tidligere Larvikspiller Sandra Toft ble kampens MVP med en redningsprosent på 49 %. Verdensklasse må man kunne si.

Team Esbjerg tapte sin kamp mot det andre franske laget i Champions League Metz med 25-28, til tross for en ledelse på 16-12 etter første omgang. Sanna Solberg scoret 4, Marit Røsberg Jacobsen 3, Marit Malm Frafjord og Kristine Breistøl hadde 2 mål hver, og Vilde Mortensen Ingstad fikk sitt ene.

I Ungarn vinner Györ en skikkelig batalje mot Buducnost med 34-29, 18-16 i pause. Györ fortsetter holde målsnittet fremover til 34 mål pr/kamp og leder gruppe B på 14 poeng, samme antallet poeng som Brest Bretagne med en kamp mindre spilt. Stine Bredal Oftedal fortsetter sin meget gode høst i Champions League med ti mål på ti skudd, Amanda Kurtovic scorer tre av tre og Kari Brattset Dale to av to.

I gruppe A leder Rostov-Don med 13 poeng på syv kamper foran CSM Bucuresti med 11 poeng på åtte kamper. Vipers, som bare har spilt fire kamper, har syv poeng og er sammen med Rostov-Don og Györ de eneste lagene som så langt ikke har tapt en kamp i høstens Champions League-spill. Nå tar seriespillet pause til januar.

Tirsdag 17. november var Marit gjest i TettPå Håndball. Her kan du se hele intervjuet.