Mange utvisninger da Falk Horten slo TIF Viking i 1.divisjon – Norsk Topphåndball

Mange utvisninger da Falk Horten slo TIF Viking i 1.divisjon

Gjestene åpnet med scoring etter kun kort tid, men hjemmelaget fulgte på «mål for mål, og etter drøye 10 minutters spill ledet Falk Horten med seks mål. Det ville seg ikke helt for gjesten fra Bergen og før kvarteret var gått var stillingen 11-3 til Falk Horten og TIF Viking stod bokført med to to-minuttere.

Etter knappe 25 minutters spill hadde Andreas Berntsen og TIF Viking allerede brukt to time-outer, nye planer måtte legges da hjemmelaget ledet 17-9. Men det kunne se ut som den siste time-out praten hjalp, for TIF Viking gikk fra 17-9 til 17-12 på de fem siste minuttene av omgangen.

Andre omgang startet best for hjemmelaget og de økte ledelsen litt før Viking igjen knappet inn til kun tre mål bak, og Johnny Jensen la Falk Horten sitt time-out kort. Utvisninger og strafferedning, scoringer og redusering. Brytekamp og teknisk feil – og kampen var i ferd med å snu? Det stod i alle fall 24-23 etter 17 spilte minutter.

Men gjestene kom ikke nærmere enn det ene mål bak og oppgjøret endte med hjemmeseier og siffrene 30-27.