Målfest i Trondheim da Norge beseiret Nederland – Norsk Topphåndball
Simen Holand Pettersen ble Norges toppscorer mot Nederland. Foto: Annika Byrde/NTB

Målfest i Trondheim da Norge beseiret Nederland

Etter tapet mot Danmark torsdag kveld, var det norske herrelandslaget klare for å ta imot Nederland i dagens kamp. De norske gutta leverte en solid kamp, til tross for at noen av stjernespillerne satt på tribunen.

I fraværet av Sander Sagosen tok Simen Holand Pettersen ansvar på bakspillerplass. Han ble Norges toppscorer med 9 mål.

De norske gutta hadde en noe trøblete start på førsteomgang og Nederland hang med på notene de første minuttene. Etterhvert våknet Norge til og etter tolv minutter hadde de skaffet seg en firemålsledelse. Nordmennene dro ytterligere fra i siste halvdel av omgangen gikk til pause med en syvmålsledelse på stillingen 20-13.

Nederland hang med i første delen av andreomgangen, men klarer ikke å ta igjen noe særlig av forspranget Norge hadde skapt i førsteomgang. Sander Drage Heieren leverte en solid omgang mellom stengene, samtidig som de norske gutta satte ballen i mål i andre enden av banen. Norge vant til slutt komfortabelt 40-29.

Norge spiller siste kamp i Gjensidige Cup søndag 7. november kl. 16.45. De møter OL-vinnere Frankrike og du kan se kampen på TV 2/ TV 2 play.