Foto: Stian Bye Høgsveen

Må det en tredje kamp til?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
28. mai 2022

Storhamar Håndball Elite – Vipers Kristiansand i CC Amfi lørdag 28.mai kl 19:15

Det er lørdag formiddag solgt 5766 billetter til finalekamp nummer to mellom Storhamar og Vipers. En kamp der Storhamar altså for anledningen har flyttet inn hos naboen, CC Amfi. Og her betyr antall solgte billetter at mer enn dobbelt så mange supportere får anledning til å se norges to beste lag spille en kamp der premien er en sluttspillseier og en (mulig?) direkteplass til Champions League.

Vipers var klart best i det første oppgjøret, og en storspillende Katrine Lunde stoppet det meste av det som kom fra Storhamars skyttere. Og da lagene gikk til pause ledet Vipers 16-7. Storhamars trener, Kenneth Gabrielsen var langt fra fornøyd med prestasjonene til egne jenter, og ikke var jentene spesielt fornøyde heller. Kan vi lese på Storhamars egne sider.

Begge lagene er imidlertid enige i at det var en trøblete start på kampen, fra begge sider. Men der de noe over 1.500 tilskuerne fikk se at Vipers feide over Storhamar før pause, fikk de i (etter hvert) se en litt annen versjon av Storhamar i andre omgang. De var litt tøffere og tok litt mer tak, og etter bare fire minutter fikk Storhamars Sara Rønningen rødt kort og marsjordre til tribunen.

Men da våknet Storhamar-laget og begynte å score mål. For å sitere Vipers «forspranget begynte å krympe, og publikum i Aquarama ble litt mer rastløse enn de hadde vært tidligere i kampen». Til slutt viste det seg at forspranget stort nok, og kampen endte i 29-23 seier til Vipers.

Lørdag kl 19:15 er det duket for ny kamp, denne gang er det Storhamar som er på hjemmebane. Og de har skjebnen i egne hender med tanke på å kunne få en tredje kamp. For Vipers sin del vil en seier bety tittel nummer tre denne sesongen. De er fra før både Seriemestere og Norgesmestere.

Om det fremdeles er igjen ledige seter i CC Amfi så finner du de i Storhamar sin App. TV2Sport2 har sine mannskaper på plass i hallen og gir deg alle detaljer både før, under og etter kampen. Men har du ikke det abonnementet, så husk at du blir fortløpende oppdatert på handball.no/live.