Foto: Harald Gründel

To kamper i 1. divisjon kvinner onsdag

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
22. februar 2022

Charlottenlund – Levanger i CSK Varmbo Arena kl 19:00

Kanskje litt i lengste laget mellom Charlottenlund og Levanger (i kjøreavstand) for å bli kalt et lokaloppgjør, men vi gjør et forsøk likevel. Når de i tillegg er naboer på tabellen, har vi i ryggdekning for å kalle det et nabo-oppgjør. Nok om det.

Charlottenlund ligger på femteplass, med en kvalifiseringsplass innen rekkevidde (13 poeng på 12 kamper mot Nordstrand sine 17 poeng på 14 kamper på plassen foran). Etter oppstart av sesongen del 2 så har Charlottenlund vunnet en og tapt en mot Grane Arendal før de sist onsdag vant over Ålgård.

Levanger ligger som sagt på plassen bak Charlottenlund, med 12 poeng på 12 kamper. Og har en seier og et tap så langt i del to av sesongen. Nå sist var det Randesund som måtte se på at poengene ble med på flyet hjem til Trøndelag.

Da lagene møttes til motsatt oppgjør var det kveldens bortelag som beholdt poengene hjemme i Levanger. Får Charlottenlund revansj denne gangen? Følg med på handball.no/live eller kjøp billetter i hjemmelagets systemer og se kampen live i CSK Varmbo Arena eller se den via Direktesport.no (krever abonnement)

Haslum Bærum Damer – Fjellhammer i Nadderud Arena kl 21:00

Sen kveldskamp i Nadderud Arena. Jammen godt det ikke er den helt store reiseavstanden mellom de to lagene.

Haslum ligger godt an til opprykk (via kvalifisering) til REMA 1000-ligaen neste sesong. De er tre poeng bak de to i toppen og ett poeng foran Nordstrand på fjerde plass. Kveldens hjemmelag har ikke tapt en kamp, eller et poeng for den del, siden tapet for Volda tilbake til i slutten av oktober. Og de er det eneste laget som så langt har vunnet over serieleder Gjerpen. For halvannen uke siden ble det knapp seier (med ett mål) over Reistad. Ser vi antall spilte kamper så ligger Haslum litt bak lagene rundt seg med bare 11 spilte kamper.

Fjellhammer ligger et stykke lenger ned på tabellen med kun syv poeng på 12 kamper, der tre av poengene er kommet i de to siste kampene; uavgjort mot Ålgård og seier over Nordstrand – i omvendt rekkefølge. Det er ikke langt opp til sikker plass for Fjellhammer så selv om sesongen går mot slutten er det mange poeng å spille om.

I oktober ble resultatet seier til Haslum, skal Fjellhammer slå tilbake denne gangen? Sjekk ut hjemmelagets sider for biletter, har du abonnement kan du se kampen på Direktesport.no og som et siste alternativ sjekker du ut handball.no/live.

PS: Som «forkamp» kan du se REMA 1000-liga (herrer) oppgjøret mellom Haslum HK og Fjellhammer