Liten 1.divisjons runde – Norsk Topphåndball

Liten 1.divisjons runde

Reistad – Randesund i Reistad Arena kl 18:00

Naboer på tabellen og «på hver sin kant av landet» ellers. Kveldens hjemmelag tok ett poeng i serieåpningen mot Levanger. Så ble det nesten ett poeng i kamp nummer to før de to siste har endt med tap. I starten av oktober ble det stortap for serieleder Gjerpen.

Randesund jakter fremdeles på poengene, og sin siste kamp til nå var mot Fjellhammer for knappe halvannen uke siden. I den kampen holdt Randesund følge med Fjellhammer til 8-8 etter drøye 20 minutters spill. Da reiste Fjellhammer ifra og tok med seg seieren hjem.

Fjorårets møte mellom de to endte med knappest mulig margin, og ett måls seier til Randesund.

Levanger – Charlottenlund i Trønderhallen kl 18:30

Trønderoppgjøret på topp fire på tabellen. Charlottenlund har hatt en god sesongstart og har bare avgitt ett poeng til. det gjorde de i 26-26 oppgjøret mot Volda forrige serierunde. Lagene vekslet på ledelsen, men med 3 ½ minutt igjen å spille var Volda foran med to. Det ville imidlertid ikke Charlottenlund jentene «finne seg i», og med en sluttspurt utlignet de til 26-26 kun to sekunder før full tid.

Levanger har med en seier og to uavgjort plukket med seg tre poeng til nå. De siste to fikk de med seg etter seieren over Grane Arendal forrige runde. Forrige sesong var det kveldens hjemmelag som var sterkest av de to, men den gang på bortebane. Med seier i kveld vil Levanger henge med i toppen av tabellen og holde lagene bak seg fremdeles bak seg.

Billetter til kampen finner du her

Fjellhammer – Haslum Bærum Damer i Lørenskoghallen kl 19:00

To lag som begge har to seirer og fire poeng. Men der Fjellhammer har to tap på fire kamper har Haslum Bærum en kamp mindre spilt og derav ett tap.

Hjemmelaget kommer med storseier over Randesund på samvittigheten, en seier som nok smakte godt etter at de i kampen før fikk juling av Gjerpen.

Haslum Bærum slo Ålgård relativt komfortabelt i forrige runde og skal de klatre på tabellen må de ta poengene i kveld. I tilsvarende kamp i fjorårssesongen var Haslum Bærum det sterkeste laget da de slo Fjellhammer med hele 12 mål.

Kampen ser du i hallen eller på Direktesport.no. Biletter finner du i Fjellhammer sin app