Linn Gossé signert for to nye år med Tertnes!

Tekst: Tertnes Håndball
24. april 2021

Etter returen til Tertnes for 2 år siden, har Linn Gossé igjen blitt en viktig profil for klubben. Tertnes er veldig glade over at lynvingen fra Heggedal nå har signert ny 2-årskontrakt!

Mange var nok spente på om 34-åringen ville fortsette karrieren etter skrekkskaden hun pådro seg i fjor. Selv uttalte Linn til BA at karrieren var over om den stygge taklingen i kampen mot Rælingen i november, hadde resultert i røket korsbånd. Men selv om Linn fikk beskjeden hun fryktet mest allerede dagen etter, var hun heldigvis ikke lenger like bastant mht. spørsmålet om å komme tilbake som Tertnes-spiller.

For oss i klubben er det ingen tvil om at Linn fortsatt har masse å bidra med som spiller på toppnivå. Etterhvert kom heldigvis også Linn til samme konklusjon, og hun er nå offensiv og jobber målrettet for å komme tilbake på håndballbanen. Hun forteller selv:

-Jeg føler meg ikke ferdig i det som er den beste blå drakten jeg noen gang har spilt i! Og jeg har spilt i blått siden jeg var 13. Når jeg nå skriver under, er jeg fortsatt i opptrening etter korsbåndskaden, noe som har gjort at jeg har fått stor respekt for alle som har gjennomgått store idrettsoperasjoner. Jeg har vært nede i kjelleren, men skal gi alt for å slå tilbake!

Jeg gleder meg til at jeg igjen får se at Tore ser ned i bakken når jeg har hatt en litt for kreativ plan som ikke går helt planen, eller at vi tar revansje for sure tap en ikke helt har klart å glemme. Gleder meg rett og slett til å igjen ta på meg blå drakt nummer 8 og spille håndball som jeg elsker, sammen med denne fantastiske gjengen vi har i Tertnes, og håper og tror at jeg kan bidra med rutine og spilleglede for Tertnes de neste sesongene!

Tore Johannessen er selvsagt glad for at Linn har signert ny kontrakt:

– Det var viktig å få Linn med videre. Vi trenger spillere med den erfaring som Linn representerer, slik at vi får en god mix av unge talenter og rutine. Hun er dessuten en veldig kreativ spiller som kan være med og bidra til utvikling av spillet vårt. At hun ble skadet i høst, var selvsagt veldig uheldig, både for Linn og for laget. Men vi har stor tro på at hun kommer tilbake på samme nivå før skaden, og kanskje enda bedre. Hun trener knallhardt for å komme tilbake, og hun har fortsatt mye å bidra med for Tertnes.

Vi krysser fingrene for at opptreningen fortsatt går etter planen for Linn, og vi gleder oss til å se henne tilbake på banen i den blå Tertnes-drakten!💙


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Følg-oss-på-Instagram.png