
Foto: REMA 1000
Laksebowl med Salmalaks
Dette er en skikkelig næringsrik og trendy middag. Alt du behøver å gjøre er å bruke litt tid på kutting
(4 porsjoner)
Du trenger:
- 2 poser REMA 1000 Fullkornsris
- 600 g Salmalaks
- 3 ss soyasaus
- 2 ss sesamolje
- 1 ss sesamfrø
- 2 mango
- 0,5 agurk
- 1 vårløk
- 1 pakke spirer – om du ønsker
Slik gjør du:
1. Kok risen som anvist på pakningen. Avkjøl og fordel i dype skåler.
2.Skjær laksen i 2×2 cm terninger. Bland sammen laks, soyasaus, sesamolje og sesamfrø i en bolle. Mariner i kjøleskapet i 15 min.
3.Bruk en grønnsakskreller eller ostehøvel til å strimle agurken på langs. Skjær mango i store terninger og skjær vårløken i tynne skiver.
4.Fordel agurk, mango og vårløk oppå risen. Legg på laksen og topp med spirer. Hell over resten av dressingen for enda mer smak om ønskelig