Kristiansand sikret plassen i REMA 1000-ligaen – Norsk Topphåndball

Kristiansand sikret plassen i REMA 1000-ligaen

Etter å ha vunnet 35-27 over Viking Håndball hjemme i Aquarama sist torsdag, ville seier i dagens kvallikkamp i Stavanger sikre plassen i neste sesongs REMA 1000-liga. Tap i dag, ville føre til et tredje oppgjør.

KRS startet første omgang forrykkende, og ledet 0-5 før fem minutter var passert. Det virket som om gutta hadde bestemt seg i dag. De holdt kontrollen gjennom hele omgangen, og slapp aldri hjemmelaget nærmere enn tre mål. Til pause viste resultattavla 15-21 i KRS sin favør.

KRS Topphåndball så ut til å ha full kontroll også i andre omgang. Først mot slutten av omgangen klarte Viking Håndball å nærme seg noe særlig. Sluttspurten kom imidlertid for sent. KRS klarte å ri av de siste bølgende, og gikk seirende ut av kampen 31-34. Øyvind Frigstad noterte seg for åtte mål, Eirik Köpp for seks. I tillegg bidro Tollef Oskar Lindquist og Michal Potoczny med fire nettkjenninger hver.

Dagens seier betyr at vi også spiller i Rema 1000-ligaen neste sesong, og det er utrolig deilig! Gratulerer til gutta og folka rundt!