Foto: Njål Arnar Johansen

Kristiansand eller Viking? Det er spørsmålet…..

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
12. mai 2022

Kristiansand Topphåndball – Viking Håndball i Aquarama kl 18:30

Etter en sesong i REMA 1000-ligaen og tre playoff kamper ville det seg slik at Kristiansand stod igjen med akkurat ett poeng for lite til å unngå en kvalifisering mot beste playoff lag fra 1.divisjon. Laget de møter der er Viking Håndball, et lag som i 2020/21 sesongen var å finne i REMA 1000-ligaen. Og som i forkant av neste sesong skal slå seg sammen med Stavanger IF.

Det vil si at dette er to lag som spilt i samme liga i 2019/20 sesongen og rakk å møte hverandre en gang før «alt» ble koronastengt i mars 2020. Den kampen gikk Viking sin vei og de tok steget opp i REMA 1000-ligaen etter endt 2019/20 sesong.

På sin vei gjennom playoffen har Kristiansand møtt Fjellhammer og Haslum. De har slått Haslum og de har tapt for Haslum, mot Fjellhammer ble det uavgjort og tap. Viking har på sin side både vunnet og tapt for Follo samt slått «navnebror» TIF Viking. Og med det avgjort playoffen etter tre kamper.

Torsdag møtes de til kamp i Aquarama og som vanlig er Direktesport.no på plass for å overføre både det som skjer på banen og stemningen på tribunen. Du vil vel vere med på det? Billettene finner du i Kristiansand sine systemer og handball.no/live sørger for å oppdatere «alle andre» (dvs de som ikke er i hallen eller har abonnement så de får sett kampen på Direktesport.no).