Foto: Njål Arnar Johansen

Onsdagens runde

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
12. oktober 2021

Bækkelaget Håndball Elite – Halden Topphåndball i Nordstrand Arena kl 18:30

Bækkelaget ligger på sjette plass med åtte poeng etter fire seirer på seks kamper, og åtte pluss mål. Halden ligger på plassen bak, med tre seirer, en uavgjort , syv poeng og åtte minus mål. Status er ganske lik med andre ord.

Bækkelaget tok en (noe?)  overraskende seier borte mot Nærbø for en liten uke siden. De er så langt eneste laget som har tatt poeng fra laget fra Jæren.

Halden slo Fjellhammer ganske så komfortabelt sist uke, og de slo også Bækkelaget i NM kamp i slutten av september.

Det er omtrent ett år siden sist de to lagene møttes i Nordstrand Arena og REMA 1000-ligaen. Den gang gikk resultatet i hjemmelagets favør med minst mulig margin.

Billettene til onsdagens oppgjør finner du i appen til hjemmelaget og så går kampen som vanlig på Direktesport.no

Haslum HK – Kristiansand Topphåndball i Nadderud Arena kl 18:30

Lagene har like mange poeng og kampstatistikken er til en viss grad lik. Forskjellen er at Kristiansand vant sist de spilte kamp mens hjemmelaget må tilbake til 22 september og møtet med Halden før de finner sin foreløpige siste seier denne sesongen. Og så langt er det kun målforskjellen som gjør at Haslum ligger på kvalikplass mens Kristiansand ligger på nedrykksplass.

Kveldens gjester i Nadderud Arena kommer fra storseier over Sandefjord og med sine to første innkassert poeng i REMA 1000-ligaen, mens Haslum gikk på et to-måls tap for Drammen i sin sist spilte kamp.

Billetter til kampen finner du i appen til Haslum og rekker du ikke hallen så går kampen på Direktesport.no

Nærbø – Drammen i Nye Loen Nærbø kl 19:15

Jærbuene er nesten ubeseiret til nå i REMA 1000-ligaen. Unntaket er da Bækkelaget trakk det lengste strået og fikk med seg begge poengene hjem fra Nye Loen for en liten uke siden.

Onsdag kommer Drammen på besøk i Nye Loen. Drammen HK er et lag som Nærbø statistisk sett har slitt med, både hjemme og borte.

Drammen ligger to plasser og to poeng bak Nærbø før onsdagens kamp. For en liten uke siden slo de Haslum hjemme i Drammenshallen. I tillegg er det klare for semifinalen i cupen.

Om hjemmelaget får revansj denne gangen ser du i Nye Loen med billetter fra Nærbø appen, eller på TV2 Sport 2