Kolstad tapte i 70-måls thriller – Norsk Topphåndball

Kolstad tapte i 70-måls thriller

Kolstad klarte nesten å fullføre en sterk snuoperasjon mot Nærbø, men måtte til slutt se seg slått med 34-36 etter å ha ligger under med 15-18 til pause.

Det var full rulle fra første kast i Kolstad Arena i kveld. Begge lag satte et vanvittig tempo fra start, men det var Nærbø som hadde best uttelling fra start og de ledet tidlig 4-1. Vi prøver å spille oss inn i kampen, men viljen er ofte bedre en presisjonen. Tekniske feil gjorde at Nærbø fikk gjort mange enkle mål, og på det meste lå vi bak med 6-11 midtveis i omgangen. Men vi løfter oss i angrep utover i kampen og henger oss på Nærbø inn til pause. Når lagene går i garderoben er stillingen 15-18 til bortelaget.

Det er tydelig at vi brukte pausen godt, for vi var påskrudd fra start i 2. omgang. Vi bruker kun 3 minutter på å utligne til 18-18, og det lyser innsats ut av øynene på alle Kolstad-gutta. Så blir det en liten stillingkrig utover omgangen, der Kolstad stort sett ligger ett og 2 mål foran. På det meste leder vi faktisk med 4 mål og spiller glitrende håndball. Men laget fra Jæren gir seg aldri, og når de legger om til offensivt så brer panikken seg blant Kolstad-spillerne. Både tekniske feil og straffemiss gjør at Nærbø tar over initiativet i kampen, og vinner til slutt 34-36.

Banens beste for Kolstad var Sander Rønning som scoret på 5 av 6 skudd fra venstrekanten, mens Andreas Haugseng ble banens beste for Nærbø.