Kolstad gir kamp om medalje – Norsk Topphåndball

Kolstad gir kamp om medalje

Kveldens resultater:
FyllingenBergen – Halden: 25-20
FyllingenBergen skriver dette etter kampen: FyllingenBergen tok to nye poeng da laget vant 25-20 (15-9) mot Halden i Framohallen. Det var et skjerpet FyllingenBergen-mannskap fra start i det viktige oppgjøret. Laget hadde full kontroll i den første omgangen og kom seg foran hele 15-9 til pause. Etter hvilen fortsatte det gode spillet. På stillingen 20-11 var kampen mer eller mindre avgjort. Da kom laget også inn i en litt tråere periode. Det var likevel aldri noen fare på ferde med tanke på seieren. Tilslutt sikret vi også bedre innbyrdes oppgjør enn Halden da kampen endte 25-20.

Bækkelaget – Nærbø: 35-31
Nærbø går på sitt 4. strake tap, og har dermed ingen seire etter mesterskapspausen. Til tross for at det var nettopp bortelaget som startet kampen best hadde BSK mer og gi, og kommer kjempende etter.

Follo – Fold: 34-26
I starten av kampen var det svært jevnt og mye tydet på at det kom til å bli en stor kamp om poengene. Men det tok ikke lange tiden før Follo klarte å riste av seg motstanderne, og komme foran med både 4, 6 og 8 mål. Dermed ligger Follo bare ett poeng bak Runar på kvalikplassen.

Drammen – Kolstad: 30-32
Dette skriver Kolstad etter kampen: Tom Kåre Nikolaisen var bare én av hardtarbeidende og krigerske defensiv-soldater som gjorde livet vanskelig for revansjesugne drammensere og fikk som belønning en velsmakende seier. – Vi vet at Drammen har mange gode enkeltspillere og mange angrepsstrenger å spille på. Derfor var forsvarsspillet i fokus i forberedelsene til denne kampen. Og jeg synes vi lyktes veldig bra. Vi jobbet knallhardt og sto på alle mann. Det var helt avgjørende for utfallet av kampen. Hjemmelaget ble riktignok ikke definitivt hektet av, men Kolstad-guttene holdt DHK på armlengdes avstand – fra seks til to mål foran. Med seks minutter igjen å spille sto det 27-25 til Kolstad. Tom Kåres kommentar: «Jeg tipper at mora mi kommer til å spørre om det er nødvendig å gjøre det så spennende.» Kolstad ligger med det ett poeng bak Drammen om kampen om medalje.

ØIF Arendal – Runar: 26-21
Dette skriver ØIF etter kampen: Alle ventet en tøff og svært jevn affære i Sør Amfi, og det bar innledningen av kampen bud om. To lag som slurvet mye var det vi fikk se, men spenningen og stemningen var høy. Og dramaet var egentlig i gang lenge før kampen. Runar hadde nemlig reist fra egne bortedrakter og måtte spille i ØIF Arendal sine bortedrakter. Etter et aldri så lite drama også på banen, der ØIF Arendal leverte en av sine beste forsvarskamper for sesongen, endte det altså med en sterk 26-21-seier, men kampen ble ikke avgjort før de siste fem minuttene. I tillegg måte ØIF spille 27 minutter uten Martin Lindell, som pådro seg et uforståelig rødt kort.