Knepent tap for Tertnes – Norsk Topphåndball

Knepent tap for Tertnes

I returoppgjøret mellom Tertnes og H.C. Dunarea Braila søndag ble det jevnt og spennende.

Første oppgjør mellom lagene ble spilt lørdag ettermiddag, og det endte med tomålstap 28-26 for Tertnes.

Returoppgjøret fant sted søndag, og Tertnes måtte vinne med tre mål eller mer for å kvalfisiere seg til neste runde i EHF European League.
Det gikk akkurat ikke, etter at H.C. Dunarea Braila scoret i sluttsekundene.

Gjennom hele første omgang byttet lagene på å lede. Rumenerne var på det meste foran med fire mål, mens det til pause var en differanse på to, på stillingen 11-13.

I løpet av andre omgangs første minutter ble 11-13 til 11-15, før Tertnes scoret sitt 12. mål.
H.C. Dunarea Braila var på det meste fire mål foran, men ved halvspilt andreomgang var stillingen 19-21, og spenningen var igjen tilbake.
Lagene fulgte hverandre derfra til 22-22, før Tertnes tok over ledelsen i sluttminuttene.
Det holdt dessverre ikke helt inn for Tertnes, til tross for seier 26-25.

Sammenlagtresultatet ble, etter gårsdagens tomålstap, 53-52 i rumenernes favør, og Tertnes’ eventyr i EHF European League slutter dessverre her.