Blir det klatring på tabellen for TIF Viking?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
28. september 2021

De to trønderlagene, Vikhammer og Charlottenlund, er helt i toppen av 1.divisjon. Er de fortsatt der etter onsdagens runde?

TIF Viking – Fold HK i Haukelandshallen kl 17:30

TIF Viking tar imot et ungt Fold lag som sikter på en topp seks plassering denne sesongen. Etter å ha spilt en kamp, der de tapte med knappest mulig margin for Charlottenlund så er det poengene som gjelder når de stiller i Haukelandshallen onsdag ettermiddag.

Hjemmelaget har en seier og ett tap etter sine to kamper. Også de måtte se seg slått med minst mulig margin av Charlottenlund. Og for et lag som har ambisjoner om opprykk er det kun hjemmeseier som har fokus.

For billetter og streaming av kampen, følg med på TIF Viking sine sider. Eller klikk deg inn på handball.no sin live-oppdatering

Sandnes – Vikhammer HK i Sandneshallen kl 17:30

Ja, det er spilt kun et fåtall av kamper, men sammenlignet med fjoråret fremstår Vikhammer som et helt annet lag. De står med full pott etter to kamper når de nå reiser til Sandnes for å slåss for flere poeng og fremdeles serieledelse.

Sandnes har ikke startet sesongen noe dårligere enn gjestene fra Trøndelag, og har en seier på sitt ene forsøk så langt. Skal de nå topp fem trenger de alle de poengen de kan få.

Informasjon om billetter til oppgjøret finner du på Sandnes HK sine hjemmesider, eller så kan du se kampen via Direktesport.no

Viking Håndball – HK Herulf Moss i Stavanger Idrettshall kl 17:30

Med en seier og ett tap ligger Viking Håndball tett oppunder kvalifiseringsplassen for en eventuell retur til REMA 1000-ligaen.

Spiller HK Herulf Moss slik mot Sandnes som de spilte mot Falk Horten sist helg så kan de bli vanskelig for hjemmelaget å beholde poengene i Sandnes. Den kampen tapte Herulf med ett mål etter at Falk Horten scorte på straffe i «siste sekund».

Billetten til oppgjøret finner du i Viking appen, men du kan (som vanlig) også se kampen via Direktesport.no

Falk Horten – Charlottenlund i Lystlunden Arena kl 18:00

Charlottenlund deler serieledelsen med trøndernabo Vikhammer. Sett i lys av fjorårssesongen er vel dette en aldri så liten overraskelse. Men like fullt, Charlottenlund står med full pott etter to kamper. Og det passar bra med målsetningen for sesongen, som er «å fortsette den gode utviklingen. Det innebærer å bli mer stabile samt å heve bunnivået».  

Falk Horten reddet seieren over HK Herulf Moss med en straffescoring i aller siste sekund, og klatret med det to plasser på tabellen. Med seieren over Herulf tok laget fra Horten sine to første poeng for sesongen, de må nok ta flere om de skal oppfylle egen målsetning – som er å bli topp fire.

Billetter til oppgjøret får du kjøpt i døren, har du ikke anlednig til å gå i hallen så ser du kampen via Direktesport.no