Aker fortsetter å imponere, vant klart over Follo – Norsk Topphåndball

Aker fortsetter å imponere, vant klart over Follo

Basert på tabellsituasjonen før kampen, måtte nok Aker finne seg i å være favoritt i søndagens REMA1000-oppgjør mot Follo i Stil Arena. Men Follo har overrasket mot Aker før, og resultatet var absolutt ikke gitt på forhånd.

Aker startet nær sagt som vanlig med et aggressivt og godt forsvarspill, samtidig som de visste å sette fart fremover når de gjenvant ballkontroll. Midtveis ut i første omgang gikk Aker opp til en fire måls ledelse, noe som skulle vise seg å bli avgjørende for den videre kamputviklingen.

Anført av en glitrende Janne Eklo, kunne et hardt kjempende Aker-lag gå til pause med ledelsen 19-13.

Aker fortsatte å kjøre på etter pausen, og da de etter ca 10 minutters spill gikk opp i en åtte måls ledelse, var i realiteten kampen avgjort. For selv om både Mina Hesselberg og Silje Alvestad var gode for vertene, var Aker Topphåndball et bedre lag enn Follo denne søndags kvelden.

Janne Eklo ble fullt fortjent kåret til Akers beste av juryen.

Mandag reiser juniorene våre til Trondheim for å møte Byåsen i kvartfinalen i NM20, mens elitelaget møter Byåsen til kamp om nye viktig poeng i REMA1000-ligaen på søndag om en uke.