Foto: Njål Arnar Johansen

Kampen begge må vinne og ingen tør å tape

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
20. november 2021

20.november

Tønsberg Nøtterøy – Sandefjord i Nøtterøyhallen kl 17:00

Hadde det ikke vært for at det er veldig tett mellom lagene så hadde to poeng på ti kamper sett heller dårlig ut med tanke på REMA 1000-liga spill neste år. Men det er bare fem poeng opp til siste kvalifiseringsplassen. Og bare en seier opp til lørdagens motstander, Sandefjord. Begge lagene ligger under streken – med Bergen mellom seg.

Nøtterøy har slitt med poengfangsten etter at de slo Halden helt i starten av sesongen. Det har vært flere resultatmessig tette kamper, men de har ikke helt fått til å ta med seg poengene ved kampslutt. Sist onsdag var det Haslum som trakk det lengste strået. Om lørdagens kamp sier Nøtterøy på sine sider at dette er «kampen begge lag må vinne og ingen tør å tape»

Sandefjord ligger som nevnt to poeng foran Nøtterøy, men bortsett fra det er de to lagene mye i samme situasjon. Sandefjord hadde sist onsdag besøk av Kolstad. Det ble en kamp der Kolstad etter hvert dro ifra og med fire minutter igjen å spille ledet de med like mange mål. Men en solid sluttspurt fra Sandefjord fastsatte de sluttresultatet til 30-31.

Kort sagt så er det duket for en spennende (og «livsviktig?») kamp lørdag kveld. Vi anbefaler en tur i Nøtterøyhallen sånn rundt kl 17:00. Billetten kjøper du i appen til hjemmelaget. Men du ser også kampen på Direktesport.no (krever abonnement) om du foretrekker det.