Julie Hattestad til Oppsal

Av: Norsk Topphåndball
10. mars 2021

Julie Hattestad kommer til Oppsal fra Follo neste sesong, og har signert en treårs kontrakt.

Julie har vært blant Follos beste spillere denne sesongen. Hun har fått mye spilletid, og totalt har hun scoret 35 mål på 13 kamper denne sesongen.

– Det var veldig mye frem og tilbake. Det var vanskelig å forlate Follo, men jeg følte det var riktig for meg å få noe nytt. Ny gruppe og ny trener. Det Oppsal kom med hørtes bra ut, sier Julie Hattestad til ØB.

Julie sier dette om overgangen:

Jeg er veldig fornøyd med å skulle spille i Oppsal fra neste sesong! 

Jeg har fått et veldig positivt inntrykk av Oppsal og syntes planene fremover hørtes spennende og bra ut, og gleder meg til å komme inn i gruppen og kunne utvikle meg videre. Jeg tror Oppsal er et fint sted for meg og at jeg vil trives godt her! 

I Oppsal håper jeg å kunne bidra både på og utenom banen. Jeg vil bidra med skudd og duellspill, samtidig med godt forsvarsspill! I tillegg er jeg treningsvillig og gleder meg til en god treningshverdag. Jeg ønsker også å være med å skape bra nivå på trening, så man er godt rustet til kamp

Mine forventninger til kommende sesong er at laget trener godt sammen for å skape et bra lag. Jeg ønsker også å være en spiller som er med å løfter laget. Jeg forventer at det blir høyt nivå på både trening og i kamper, men at dette er noe vi skal klare sammen. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli Oppsal spiller! 


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Følg-oss-på-Instagram.png