Foto: Einar Kvalheim/Tertnes

Josefine Gundersen Lien er med Tertnes videre!

Tekst: Tertnes
Foto: Tertnes, John Vint og Einar Kvalheim

23. februar 2021

Når Tertnes planlegger kommende sesonger, er det av stor betydning for kontinuiteten i laget at de får med seg videre så mange spillere som mulig. I år har de lykkes med å resignere de fleste av spillerne sine, og nå er det klart at også Josefine Gundersen Lien har signert ny kontrakt for Tertnes!

Josefine Gundersen Lien

Keepertalentet startet håndballkarrieren i Gneist. Deretter ble det noen år i i Fana, før hun kom til Tertnes i 2016. Josse er dermed inne i sin fjerde sesong for Tertnesjentene.

-Med Josefines signering beholder vi keeperteamet vårt videre. Josefine og Eli utfyller hverandre bra, og sammen med keepertrener Jas Stankiewicz, jobber de godt med detaljer rundt keeperarbeidet. Josefine er en god spiller å ha i treningsgruppen, og hun bidrar mye i laget, både på og utenfor banen.

Tore Johannessen


Selv forteller Josse:

-Jeg har valgt å signere ny kontrakt med Tertnes fordi jeg trives utrolig godt i klubben, og valget ble klart lettere da kjæresten min bestemte seg for å vende hjem til Bergen.

-Jeg gleder meg til å være med på utviklingen av dette laget, og vi tar nye steg for hver uke med Tore og Jarle ved roret. Jeg ønsker å utvikle meg videre som målvakt, og og for meg er Tertnes den rette klubben for det.

Josefine er til sommeren utdannet førskolelærer, og hun ser for seg å kombinere fortsatt satsing på topphåndballen med deltidsjobb som førskolelærer.Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Følg-oss-på-Instagram.png