Jevnt for Elverum på bortebane i kveld – Norsk Topphåndball

Jevnt for Elverum på bortebane i kveld

Brest kom best i gang, men Elverum kom sterkt tilbake og gjorde det svært spennende helt til siste minutt.

HC Meshkov Brest scoret kampens første mål, og var på det meste tre mål foran på 8-5, før Elverum kom tilbake. Etter halvspilt førsteomgang utliknet Alexandre Blonz for Elverum, og stillingen var 9-9.

Med snaut fem minutter igjen til pause tok Elverum ledelsen for første gang i kampen, ved Christopher Hedberg som satte Elverums 14. scoring.
Ledelsen holdt Elverum til pause, da de var to mål foran på stillingen 17-15.

Etter tre minutter i andre omgang utliknet hjemmelaget til 18-18, og de fortsatte stilen og gikk opp i ledelsen til 20-18.

Etter ti minutter i andre omgang utliknet Elverum på nytt på stillingen 21-21, og de siste 20 minuttene av kampen ble svært spennende og jevne.
Lagene fulgte hverandre mål for mål, uten at noen klarte å få overtaket med det første.

Først med tre minutter igjen klarte hjemmelaget å ta en knapp tomålsledelse, etter at Elverum bommet på sine sjanser i to angrep på rad.

Sluttresultatet ble, dessverre sett med norske øyne, 29-26 til HC Meshkov Brest.

Elverums neste oppsatte kamp i Champions League er mot SG Flensburg-Handewitt, på hjemmebane i Terningen Arena torsdag 10. desember.

FAKTA
EHF Champions League Men – gruppe A
HC Meskov Brest – Elverum 29-26 (15-17)
Sportshall Victoria Belarus, Brest, Hviterussland
1040 tilskuere

Elverum Håndball: Christopher Hedberg 1, Kristian Hübert Larsen, Simen Schønningsen 2, Simen Holand Pettersen 1, Emil Kheri Imsgard, Johan Niclas Fingren 1, Tobias Grøndahl 3, Thorsten Fries, Edwin Aspenbäck, Luc Abalo 5, Endre Langaas 3, William Nilsen-Nygaard, Dominik Mathe 2, Thomas Solstad 2, Josef Pujol 3, Alexandre Blonz 4.
HC Meshkov Brests toppscorer: Viachaslau Shumak – 6.
Utvisninger: HC Meshkov Brest 4×2 minutter, Elverum 6×2 minutter og ett rødt kort.