Jan Magnors talentstipend til Dag Hafsengen Olsen

Av: Magnus Gulliksen

Mange i håndballnorge og alle i Follo-håndballen kjente Jan Magnor. Etter hans død i 2016 har Follo HK hvert år delt ut en talentpris, som bærer hans navn og hedrer hans minne

Jan ønsket at alle gaver i forbindelse med hans begravelse skulle gå til Follo HK

I forbindelse med Jan Magnors begravelse kom det inn et betydelig beløp i form av pengegaver. Dette var i henhold til Jans eget ønske, og alt skulle tilfalle Follo HK. En del av disse pengene er satt av til et stipend som årlig skal deles ut til en ung spiller som i kraft av sitt talent, sin innsats, sin lojalitet og sine holdninger, på og utenfor banen, fremstår som et forbilde for alle i og rundt klubben. Vinneren mottar et diplom og et stipend på 3.000 kroner. Tidligere vinnere av talentstipendet er Kasper Lothe (2017) og Victor Sprus Helsinghof (2018).

Dag Hafsengen Olsen, selve beviset på at målrettet og hard jobbing gir resultater

Dag Hafsengen Olsen fra Siggerud er årets vinner. Dag er selve beviset på at hard og målrettet jobbing over tid gir resultater. Vinneren var aldri noen barne- eller ungdomsstjerne. Han var, som et eksempel, for kun få år siden stort sett et andrevalg ute på høyrekanten for Skis G18-lag. Men han har i det stille jobbet lojalt, hardt og målrettet for å komme dit han er i dag – på fast plass på høyrekanten til Follo HK i Rema 1000-ligaen.

Det var en stolt Dag Hafsengen Olsen som tok i mot Jan Magnors Talentstipend av Jans datter, Iren, i forkant av Follo HKs hjemmekamp mot Halden Topphåndball. Dag Hafsengen Olsen er en verdig vinner, og markerte prisen med tre scoringer og godt spill i 27-27 kampen mot Halden.

Dag Hafsengen Olsen hopper inn og setter ett av sine tre mål i Follo HKs kamp mot Halden Topphåndball. – Foto: Magnus Gulliksen