Foto: Annick Nielsen

Fire spennende kamper for kvinnene søndag

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
18. september 2021

19.september

Molde Elite – Fana i Molde Arena kl 15:30

I god tid til å nå både tur og retur (for bortelaget) spilles det om to nye poeng i Molde Arena. Fjorårets møte var av den jevne typen, og det stod 10-10 til pause, men nok en gang (i REMA 1000-liga sammenheng) måtte Fana reise hjem fra Molde uten poeng.

I årets sesong er det målforskjellen som skiller de to lagene, begge to har til gode å avgi poeng. I år er det Fana som ligger foran Molde på tabellen. Det pleier å være tette og spennende oppgjør mellom disse to lagene.

Hvordan det går søndag ettermiddag ser du best i Molde Arena, alternativt via Direktesport.no

Larvik – Flint Tønsberg i Jotron Arena kl 17:00

Fremdeles mangler Larvik «det siste lille» som skal til før kampen(e) tipper i deres favør. I forrige runde kom Larvik tidlig bakpå i kampen mot Aker og de greide ikke å hente seg inn. For kveldens bortelag i Jotron Arena såg det lenge lyst ut med tanke på seier, men Fanajentene ble til slutt for sterke og vant med to mål.

Den geografiske avstanden mellom de to klubbene er ikke lenger enn at vi velger å kalle det lokaloppgjør, her bør det bli både fart, spenning og prestisje?

Kampen ser du i Jotron Arena og billettene kjøper du i appen. Eller du sitter hjemme og ser kampen via Direktesport.no

Romerike Ravens – Follo HK Damer i Skedsmohallen kl 18:00

Om vi kan snakke om «streken» så tidlig i sesongen – hjemmelaget ligger på siste kvalikkplass mens bortelaget ligger helt sist. For å begynne med bortelaget, de har tapt med rekordmange mål i mot i første kampen, men samtidig er de eneste lag så langt som har ledet over Vipers til pause. Romerike Ravens sliter også med «den siste finishen» som gjør at kampene tipper i deres favør.

Så får vi se når de to møtes i Skedsmohallen hvem som får sine første REMA 1000-liga poeng for året.

Billetter til kampen kjøper du her, og som hjemmesitter kan du se kampen på Direktepsort.no

Sola – Fredrikstad Bkl i Åsenhallen kl 18:00

Fjorårets NM finalist tar imot Fredrikstad hjemme i Åsenhallen. Oppgjøret i «korona-sesongen» 2020/21 endte med knepen Sola seier. Lagene møttes også i NM-semifinale i fjor og da ble Sola sin seier litt større.

I årets sesong har Sola fortsatt den gode trenden fra fjoråret og står så langt med tre av tre mulige seirer. Noen av det tette slaget mens andre av den mer solide typen. Fredrikstad har dradd i land en seier og gått på tap mot det som har vært Norges to beste lag de siste årene, Storhamar og Vipers

Følg med på Direkteport.no eller kjøp billett og gå i hallen for å få med deg resultatet fra kampen.