Imsgard, Langaas og Hubert Larsen forlenger med Elverum

Tekst: Magnus Stenseth/Elverum
13. desember 2021

Furnesgutten Emil Kheri Imsgard har fått mange passende tilnavn oppgjennom årene, og denne sesongen har målvakta med det smittende humøret tatt addjektivene til nye høyder!

Mange har ventet i spenning på en avklaring rundt Elverums målvakt etter fantastiske oppvisninger i EHF Champions League, denne sesongen er det ingen hemmelighet at Kheri Imsgard var et blodhett navn på blokka til mange europeiske storklubber denne høsten, men nå er det klart. Imsgard forlenger med Elverum til 2024!

Med flere Champions League-kamper med en redningsprosent på nærmere 40% har Kheri Imsgard virkelig funnet sin plass mellom stengene denne sesongen, og Furnes-gutten vokser som idrettsmann sesong etter sesong. Ikke bare leverer har fantastiske prestasjoner mot de beste i Europa, men han har også et utrolig smittende humør og er en skikkelig lagspiller både på og utenfor banen.

Imsgard har jobbet jevnt og trutt og jobber godt i tospann med Thorsten Fries om å stoppe skuddene fra motstanderen. Imsgard har gått fra å være en unggutt som har kjempet seg inn på laget, til å være en toppspiller beredt for de store kampene!

Den siste tiden har han vært en aktuell kandidat til landslaget, og står i Christian Berges bruttotropp til EM i januar, og det er liten tvil om at Imsgard er klar for å vise hva han er laget av om han får sjansen underveis i EM.

Imsgard er fra Hamar og er i aller høyeste grad å regne som et lokalt talet, han er språkinterresert og det gikk nærmest på flytende fransk når målvakten hadde dialog med franskmennene fra Montpellier for noen uker tilbake.


Strekspiller Kristian Hubert Larsen blir i Elverum til 2025!

Den tidligere Sandefjord-spilleren Kristian Hübert Larsen har virkelig vist hva han er god for i Elverumstrøya denne sesongen, nå er han enig med Elverum om en kontrakt som strekker seg til 2025!

Hübert Larsen har jobbet knallhardt for spilletid siden han kom til klubben, og nå har han fått betalt for slitet. For i Thomas Solstads fravær den siste tiden har Larsen virkelig vist Elverumsfansen at han har noe her å gjøre.

Både fremover og bakover har han vokst betraktelig og vist seg å være en viktig brikke for framtiden, nå er han altså klar for flere år i svart og hvitt med en kontrakt fram til 2025.

Elverum er altså i full gang med å sikre troppen for den neste og de kommende sesongene, og med Hubert Larsen faller en av mange brikker på plass for klubben.

Hübert Larsen fikk sin CL-debut forigge sesong og scoret 1 mål, så langt er han oppe i 3 mål inne på linja mot råsterke forsvarsspillere i den gjeveste ligaen av dem alle. Han har også vartet opp med 25 seriemål og ikke bare er han Elverums toppscorer i NM, han er faktisk toppscorer i NM før Cupfinalen etter planen spilles i romjula, med 25 mål på 5 kamper! Intet mindre enn imponerende fra den tidligere Sandefjord-spilleren!


Maskinen på strek, satser videre og har signert kontrakt med Elverum fra til 2025!

Endre Langaas kom til Elverum før 2018/2019 sesongen og nå har han bestemt seg for å fortsette titteljakten med de svarte og hvit fram til 2025!

Langaas kan kort og greit beskrives med ett ord: MASKIN!

Han har enda tilgode å stå over en eneste Elverumskamp og har gitt juling til utallige motspillere både her hjemme og ute i Europa.

Så langt står han med 18 mål i EHF Champions League, og 30 seriemål i det sesongen knapt er halvspilt. Forigge sesong endte trønderen med en fortid i Bodø, med 37 CL-mål og 21 seriemål (halv sesong).

En skulle kanskje tro at en spiller som Langaas som gir såpass mye juling skulle toppe utvisningsstatistikken, men han er langt ifra noe råskinn i så måte. Denne sesongen er han helt nede på en 71.plass i Rema-1000 ligaen hva gjelder utvisninger, og det sier det meste om hvor taima og tilrettelagt det er hver gang Langaas går i duellene, og det gjør han ofte!

Kontuinitet og erfaring er viktig for et lag som ønsker å satse internasjonalt, der er Endre en viktig brikke i laget. Vi er utrolig glade for å ha med Langaas videre inn i framtiden!