Foto: Jon Forberg

I Skienshallen blir det fort negelbiting, høy puls og dramatikk søndag ettermiddag.

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
12. mars 2022

Gjerpen HK Skien – Volda i Skienshallen kl 15:00

Er det nå 1.divisjon skal avgjøres? Eller mer riktig, er det nå det skal avgjøres hvem som rykker direkte opp og hvem som må gjennom en kvalifiseringsrunde? Gjerpen har vært gjennom dette før, både nedrykk og opprykk. Senest i 2019/20 sesongen spilte de i REMA 1000-ligaen, den gang endte sesongen i nedrykk for laget fra Skien. Volda har vært der «nesten» de siste par sesongene. Blir det i år de skal ta steget opp?

Uansett, Gjerpen og Volda har fulgt hverandre som skygger hele sesongen, det første møtet mellom de to endte i poengdeling. Volda har ennå ikke tapt en kamp, men har tre uavgjorte oppgjør. Gjerpen på sin side har tapt en og spilt en uavgjort. Summa summarum har dette gitt begge lag 23 poeng på 13 kamper. Og med 103 +mål mot Volda sine 93 +mål leder Gjerpen 1.divisjon før de to møtes i Skienshallen søndag ettermiddag.

Volda reiser til Skien med 11-måls seier over Nordstrand som sin siste kamp-opplevelse. Gjerpen tar imot Sunnmørslaget med 8-måls seier over Charlottenlund friskt i minne. Begge leirer omtaler kampen som en «serie-finale» der begge spår at vinneren av denne kampen ligger best an til direkte opprykk ved sesongslutt.  

Er du i området anbefaler vi å ta turen til Skienshallen tidlig søndag ettermiddag – dette blir neglebiting, høy puls og en spennende time. Billetter til oppgjøret finner du i Gjerpen sine systemer, er det «tryggere» å sitte hjemme i egen sofa finner du kampen på Direktsport.no (krever abonnemenet). I tillegg oppdaterer handball.no/live deg med «alt» du trenger å vite.