Foto: Kenneth McDowell

I kveld kan Sola utligne Storhamar sitt forsprang

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
18. mai 2022

Storhamar var klart bedre enn Sola i første kampen og vant komfortabelt. Men sluttspillet er slik lagt opp at målforskjellen teller ingen ting, så om du vinner med ett mål ellet ti mål betyr «bare» den som vinner får med seg to poeng. Og den selvtilliten du får av å vinne.

Storhamar sier før kveldens returoppgjør at «da vi møtte Sola i den første semifinalekampen, var det et Sola-lag som var litt på felgen. De mangla et par sentrale spillere i midtforsvaret sitt. Disse er nok med på onsdag og kan gjøre en forskjell». 

På Sola sine sider kunne du etter kampen lese att: «Da det kun gjensto 15 minutter av kampen var Hamar-laget foran med ti mål, 29-19. Et resultat som ikke helt gjenspeilte spillet i kampen, da Sola virkelig ikke hadde stang inn verken i angrep eller forsvar. Nå handlet det om å få fullført kampen, og deretter klare å nullstille før neste oppgjør om en uke i Åsenhallen. Åsenhallen er en fryktet arena for bortekamp, og la oss sammen vise at det også gjelder når Storhamar kommer på besøk. Vi er klare for å vinne kampen både på tribunen og banen nok en gang.»

Begge lag rapporteres klare til kamp, og billettene kjøper du i Sola sin app, i tillegg kan du se kampen på TV2Sport2 (du trenger abonnement) og du blir oppdatert på handball.no/live. Med kampstart kl 20:15