Hvem skal møte Nærbø i Cupfinalen? – Norsk Topphåndball

Hvem skal møte Nærbø i Cupfinalen?

Semifinale NM mellom Elverum og Drammen i Terningen Arena kl 15:45

Søndag skal det avgjøres hvem som får møte Nærbø i NM finalen senere i år. På sin vei til semifinalen har Elverum kun spilt en kamp, nemlig kvartfinalen. Dette er en konsekvens av korona-pandemien, kun lag fra 1. div og REMA 1000-ligaen har fått delta i årets NM.

Elverum var i Stavanger der de møtte REMA 1000-liga kollega Viking. Elverum hadde kontroll hele veien og kampen endte med avansement til semifinalen etter 31-20 seier til laget fra Østerdalen.

Kveldens motstander Drammen HK møtte først Fold og deretter TIF Viking. Begge kampene startet på det jevne der Drammen HK ledet med to til pause (både mot Fold og mot TIF Viking). Mens de i andre omgang «skrudde til» og vant komfortabelt med ni mål over Fold og med fjorten over TIF Viking.

Tidlig søndag ettermiddag venter en tøff semifinale mellom de to siste års mestere Elverum og utfordrerne fra Drammen.